Nieuwe Paul Mitchell Producten met 10% Introductie Korting!

Nieuwe Paul Mitchell Producten met 10% Introductie Korting! van Paul Mitchell Products

Door: Paul Mitchell Products  05-04-2009
Trefwoorden: Verzorging, Styling, Haar

Er zijn weer een aantal fantastische nieuwe producten aan het assortiment van Paul Mitchell-online toegevoegd!

Begin de dag fris met een mix van revitaliserende Citroen, Salie en Tea Tree met een van de producten uit de Tea Tree Lemon Sage Serie. Lemon Sage Engergizing Body Lotion is nieuw in deze serie: Een heerlijke vitaminerijke en huidverzorgende body lotion.

En aan het einde van de dag heerlijk ontspannenNieuwe Producten bij Paul Mitchell-online met de producten uit de kalmerende Tea Tree Lavender Mint Serie. Probeer de verfrissende en rustgevende Moisturizing Shampoo en Conditioner of de Nieuwe Lavender Mint Body Wash en vochtinbrengende en verzorgende Body Butter!

Maximaliseer je look met de Nieuwe Tea Tree Firm Hold Gel. Deze superkrachtige gel verdikt, geeft volume en zorgt met zijn heerlijke verfrissende geur voor een ware styling sensatie.

Tot slot een een absolute nieuwe topper in de Color Care Serie: Platinum Blonde Shampoo. Vochtregulerende reinigingselementen houden blond , wit en grijs haar sterk en soepel. Het voedt het haar en geeft het die echte Supersterren glans!

Nu t/m eind meil met introductie korting van 10%!
De korting geldt enkel voor aankoop van een van de nieuwe producten en wordt automatisch doorberekend bij aankoop van een van bovengenoemde producten!

Kijk vooral op onze website: paulmitchell-online.eu voor meer informatie!

Trefwoorden: Conditioner, Haar, Haarverzorging, Paulmitchell, Platinum Blonde, Shampoo, Styling, Styling Gel, Verzorging,