Paul Mitchell-online Zomeraanbieding

Paul Mitchell-online Zomeraanbieding van Paul Mitchell Products

Door: Paul Mitchell Products  08-07-2009
Trefwoorden: Aanbieding, Verzorgingsproducten, Haarverzorging

Neem uw Kapper mee op Vakantie!

Veel Paul Mitchel producten zijn ook in handige meeneem flacons van 100ml te verkrijgen. Kies uw 4 favorieten met 10% korting én ontvang de handige reis toilettas gratis!

Enkele Zomertips

UV bescherming: Bijna alle Paul Mitchell producten zijn geschikt voor gekleurd haar, maar alleen de Color Protect Serie bevat etherische zonnebloemolie die een optimale UV-bescherming biedt. Vooral de Color Protect Locking Spray mag niet in de strandtas missen en kan gewoon ter plekke op het haar worden gespoten.

Zon & Blond: Met name blond haar en sterk opgelichte kleuringen (highlight, blondeer) kan fletser worden door veel zon, water etc. De Platinum Blond Shampoo is spciaal ontworpen om dit tegen te gaan en de ultieme glans en intense kleur juist vast te houden en te versterken.

Vreemd Leidingwater en veel Zeewater? Super Strong Liquid Treatment versterkt en repareert beschadigd en gestressed haar. Te vaak stijltangen, föhns of krultangen gebruikt? Op vakantie en uw haar voelt anders door het vreemde leidingwater en vele zeewater? Super Strong Liquid Treatment biedt als leave-in conditioner de oplossing!

Tea Tree Lijn: De producten van de Tea Tree lijn zorgen voor verkoeling. Zeer geschikt voor korte kapsels waarbij de hoofdhuid door de vele zon veel te verduren krijgt. Ook bij huidirritaties door vreemd leidingwater of zon adviseren wij de producten uit de tea tree lijn eens te proberen omdat deze allen voor verkoeling zorgen en zodoende bijdragen aan een snellere genezing. Het perfecte moment om de nieuwe body wash en body lotions eens te proberen.

Zorg voor voldoende hydratatie: Veel zon, hoge temperaturen, veel zeewater maar ook chloor zorgen ervoor dat het haar maar ook de huid uitdroogt. Het is in de zomer dan ook belangrijk om voor voldoende hydratatie te zorgen. De Awapuhi Moisture mist is het aangewezen product hiervoor! Het beschermt, verkoelt en ontwart. Voor op het strand of bij het zwembad. Gewoon direct op de huid en het haar spuiten. De awapuhi hydrateert de huid en het haar en geeft een heerlijk verfrissend gevoel!

Wij wensen u een fantastische zomer!

Trefwoorden: Aanbieding, Gratis Toilettas, Haarverzorging, Paulmitchell, Produkten In Reisformaat, Verzorgingsproducten, Zomeraanbieding, Zomertips,