McAfee en PC-WARE breiden samenwerking uit

Door: Pc-ware Information Technologies  06-11-2008

McAfee en PC-WARE hebben aangekondigd dat de onderlinge samenwerkingsverbanden uitgebreid zijn. Met deze groeiende samenwerking wordt PC-WARE één van de 3 grootste partners in Europa van McAfee. McAfee zelf profiteert van een grotere marktaanwezigheid in regio´s met potentiële groei. Klanten in deze regio kunnen de oplossingen van McAfee, via de sterke en ervaren partner die PC-WARE is, verkrijgen.

Samen met PC-WARE is McAfee in staat om in een van de meest belangrijke regio´s in de wereld te groeien, vooral in de veelbelovende groeiende markten van Oost-Europa. McAfee zal hierdoor in 16 Europese landen verkrijgbaar zijn via PC-WARE.

“We zijn gelukkig over de groei van ons succesvolle partnership met McAfee. Op deze manier kunnen wij ons met een sterk merkenportfolio in een veelbelovende markt presenteren,” aldus Dr. Ingmar Ackermann, Vice President Northern Region bij PC-WARE.

“We hebben al uitstekende ervaring met PC-WARE dus deze verdere samenwerking was een logische stap. Het stelt ons niet alleen in staat onze marktaanwezigheid in de Europese markten te versterken, maar dit biedt ook kansen in nieuwe markten,” zegt Sylke Baumann, Channel Manager Corporate Resellers bij McAfee.


Contact Pc-ware Information Technologies

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share