PC-WARE en PerfectView bundelen hun krachten

PC-WARE en PerfectView bundelen hun krachten van Pc-ware Information Technologies

Door: Pc-ware Information Technologies  17-11-2008

IT-Solution Provider en CRM leverancier en –ontwikkelaar gaan intensief samenwerken om overheden en zorginstellingen nog beter te ondersteunen bij het aankopen en implementeren van CRM-oplossingen.

De ideale combinatie van softwarelicenties en CRM-implementaties
PerfectView, producent en leverancier van CRM-, workflow en Midoffice software en PC-WARE, specialist in Softwarelicentiering, Software Asset Management en aanvullende diensten hebben besloten een nauwe samenwerking aan te gaan. Dit om gebruik te maken van ieders netwerk en complementair te kunnen zijn aan elkaars dienstverlening. In eerste instantie zullen beide partijen zich richten op Microsoft Dynamics CRM, waarvoor PC-WARE advies uitbrengt rondom CRM functionaliteiten en mogelijkheden, de licentiering, alsmede het beheer hiervan. PerfectView verzorgt de implementatie en het onderhoud.

Door deze samenwerking hebben beide bedrijven een groter bereik in de markt. Eerder werkten PC-WARE en PerfectView al samen bij de advisering en levering van Microsoft CRM-licenties aan de gemeenten Nieuwegein en Venlo, waar PerfectView als consortiumleider naar aanleiding van de gegunde aanbestedingen in ANDEZ 1 en 2 de Midoffice implementatie verzorgt.

PC-WARE, onafhankelijk IT-Solution Provider, biedt wereldwijd een breed scala aan diensten en oplossingen aan. Onze kernactiviteiten bestaan uit de licentiering van standaard software, advies op het gebied van licentieovereenkomsten en Software Asset Management.
PC-WARE heeft vestigingen in 25 landen in Europa, Afrika en Azië, waar 1.600 medewerkers een klantenportefeuille van 85.000 klanten bedienen.

PerfectView biedt een totaaloplossing voor het automatiseren van processen rondom relaties, documenten en werkstromen en heeft met unieke brancheoplossingen voor overheden en zorginstellingen een goede en betrouwbare naam opgebouwd in deze markten.


Contact Pc-ware Information Technologies

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share