PC-WARE maakt wederom uitstekende kwartaalcijfers bekend!

PC-WARE maakt wederom uitstekende kwartaalcijfers bekend! van Pc-ware Information Technologies

Door: Pc-ware Information Technologies  05-09-2008

De moedermaatschappij van PC-WARE, gevestigd te Leipzig, heeft in een persbericht de resultaten over het eerste kwartaal (van 1/4/2008 t/m 30/6/2008) bekendgemaakt. In navolging van de beste jaarcijfers sinds het bestaan van PC-WARE, presenteert PC-WARE wederom succesvolle cijfers voor het eerste kwartaal. De winst (EBITDA) is ten opzichte van vorig jaar met 41,4% toegenomen tot 4 miljoen euro. Daarnaast is ook de omzet aanzienlijk gestegen met 41,2 % tot 231 miljoen euro. Met deze cijfers vestigt PC-WARE nieuwe records, waarmee zij de dynamische groei van de PC-WARE business sinds de oprichting onderstrepen.

Aan het begin van het fiscale jaar is het PC-WARE portfolio opgedeeld in twee nieuwe business segmenten; Value Business en Volume Business. Value Business, dat het complete service gerelateerde dienstenportfolio omvat, maakte een significante groei van 80 % door. De services van Comparex, welke PC-WARE in Augustus 2007 overgenomen heeft, hebben met 20,5 miljoen euro sterk hieraan bijgedragen. De integratie van Comparex in de PC-WARE organisatie ligt op schema.

Volume Business dat bestaat uit software licentiering en hardwareverkoop heeft eveneens een sterke groei doorgemaakt van 35,5%.

Het management heeft de eerder aangekondigde omzetprognose voor het fiscale jaar 2008-2009 op 18 tot 20 miljoen euro winst (EBITDA) herbevestigd.


Contact Pc-ware Information Technologies

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share