Persbericht: PC-WARE trots op cijfers afgelopen boekjaar!

Persbericht: PC-WARE trots op cijfers afgelopen boekjaar! van Pc-ware Information Technologies

Door: Pc-ware Information Technologies  24-06-2009

PC-WARE, een van Europa´s leidende ICT solution providers, heeft zijn groeiende lijn doorgezet gedurende haar fiscale jaar 2008/2009. Dit heeft de PC-WARE Groep vanuit haar hoofdkantoor in Leipzig bekend gemaakt. Terwijl in heel Europa een recessie plaatsvindt, heeft PC-WARE het afgelopen boekjaar een omzetgroei van bijna 15% doorgemaakt. De omzet is toegenomen tot ruim 890 miljoen euro. Het totale business volume van het boekjaar komt hiermee op ruim 1,1 miljard euro.

De omzetstijging gedurende het fiscale jaar 2008 / 2009 is gedreven door beide business segmenten. De omzet van Value Business (PC-WARE´s software gerelateerde dienstverlening) is gestegen met 31,2%. Het Software Licentiëring segment (Volume Business) is verder uitgegroeid met 10,6%.
De nettowinst heeft tevens stand gehouden in deze moeilijke markt. Vergeleken met het vorige boekjaar is deze licht gestegen tot 8,7 miljoen euro. Het management board van de PC-WARE Groep is bijzonder tevreden en trots dat de cijfers van het afgelopen jaar een positieve uitzondering vormen op de huidige marktontwikkelingen.


Contact Pc-ware Information Technologies

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share