VMware en PC-WARE standaardiseren partnerlevels in EMEA-regio om samenwerking te versterken

Door: Pc-ware Information Technologies  14-05-2009

VMware en PC-WARE standaardiseren partnerlevels in de EMEA-regio om hun strategische alliantie te versterken.
VMware, een van de mondiale leiders in virtualisatie-oplossingen en de ICT-dienstverlener PC-WARE Information Technologies AG hebben binnen hun partnerschap, gericht op de EMEA regio, de certificeringen uitgebreid voor alle producten en oplossingen. De algemene doelstelling van het partnerschap is om het serviceniveau voor klanten in alle 25 dochterondernemingen van PC-WARE op een hoog niveau te standaardiseren. Hierdoor is PC-WARE nu de enige VMware partner die beschikt over een certificering voor de VIP Reseller Enterprise / Premium status in 17 landen in Europa, Afrika en China, en die beschikt over een VAC certificering in 11 internationale dochterondernemingen. Met meer dan 260 hooggekwalificeerde consultants ondersteunt PC-WARE klanten uit het profit en non-profit segment bij de analyse, de planning en uitvoering van alle reguliere virtualisatie- en storage oplossingen.

Momenteel werken PC-WARE en VMware succesvol samen in bijna alle 25 dochterondernemingen op het gebied van software licentiering en services. Als een VMware go-to-market partner voor producten en als deskundige voor server virtualisatie, desktop-, opslag- en applicatie-vraagstukken, wil PC-WARE een constant en hoog niveau van certificering verkrijgen voor al haar dochterondernemingen, om zo de klanttevredenheid te verhogen en een aanzienlijke toename van het marktaandeel op EMEA niveau te realiseren.

PC-WARE wordt een semi-exclusief aggregator partner van het VMware VSPP programma
PC-WARE's ervaring op het gebied van licensing en hosting was de basis voor de benoeming van PC-WARE tot een van de eerste aggregator partners van het VMware Service Provider Program (VSPP) op EMEA-niveau. Deze status maakt het PC-WARE mogelijk om snel in te springen op licentieringsbehoeften van de klant en service / hosting provider als dit nodig is. Ook is PC-WARE op deze manier flexibeler in het aanbieden van producten en services van VMware on-demand oplossingen.

“Cloud computing en gehoste virtualisatie-oplossingen zijn belangrijke strategische gebieden voor VMware, omdat IT-organisaties investeringen in het huidige financiële klimaat lijken te vermijden. PC-WARE zal een belangrijke partner zijn in het helpen bevorderen van deze VMware-oplossingen in EMEA, bij hun eigen klanten, maar ook bij hun reseller partners in de regio. Als een belangrijke partner in de EMEA-regio zijn wij ervan overtuigd dat PC-WARE de ervaring, kennis en vaardigheden heeft om de markt van virtualisatie te laten groeien, en die van het VSPP model in het bijzonder", zegt Andy Hunt, Vice President EMEA channels, VMware.

VSPP is een licentiemodel, waarmee service providers een virtuele infrastructuur kunnen bouwen en deze op een zodanige wijze kunnen aanpassen dat zij klanten virtuele machines te huur kunnen aanbieden op maandelijkse basis. De hosting providers krijgen toegang tot een VMware service platform dat de meest voorkomende VMware toepassingen ondersteunt en integreert met mobiele features. Bovendien kunnen service en hosting providers VMware technologieën via SaaS bundelen met andere producten. Gebruikers kunnen nu te allen tijde eenvoudig hun IT-infrastructuur aanpassen aan hun eigen eisen. Aangezien alleen de gebruikte producten moeten worden betaald, wordt de initiële investering in software, of lange termijn inzet van kapitaal, vermeden.

“We waarderen het vertrouwen dat VMware in ons heeft als een strategische partner, en zien het partnerschap als een resultaat van vele jaren van succesvolle samenwerking tussen onze beide organisaties. Vooral omdat we ook zien dat PC-WARE meer belang wint op internationaal niveau als een onafhankelijke expert in de groeiende zakelijke gebieden SaaS en virtualisatie,” reageert Dr. Knut Löschke, CEO van PC-WARE.


Contact Pc-ware Information Technologies

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share