Peelhorst Zorgappartementen Vivium De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Peelstraat 22 72 , 1079 RN Amsterdam, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Peelhorst Zorgappartementen Vivium De

Prettig wonen, met passende zorg
Wonen in De Peelhorst is velig en comfortabel en van alle gemakken voorzien. Het nieuwe appartementencomplex (november 2012) is geschikt voor zelfstandig wonende ouderen met een zorgindicatie. Het gebouw bestaat uit 3 woonlagen met 35 luxe huurappartementen, variërend in grootte van 60 tot 92m2, en een zorgpost.
Onder het complex bevindt zich een parkeergarage met 18 parkeerplaatsen. Hiervan zijn in totaal 4 parkeerplekken beschikbaar die u zonder dat u een appartement huurt in De Peelhorst kunt huren. Deze parkeerplaatsen kosten 103 euro exclusief btw, per maand.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

22-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Nursing Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Peelhorst Zorgappartementen Vivium De in Peelstraat 22 72, Amsterdam Noord-Holland 1079 RN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Oefentherapie diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Oefentherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1079 RN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228930]