Peet J A M vd

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schipbeekstraat 13 , 1078 BK Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Peet J A M vd

Welkom bij Tandartspraktijk Van der Peet VOF.

Het gehele palet aan behandelingen binnen de tandheelkunde wordt hier integraal aangeboden: van de behandeling van kleine kinderen tot het plaatsen van implantaten en van het behandelen van tandvleesproblemen tot het verfraaien van het gebit. Slechts in uitzonderlijke gevallen zal er een verwijzing naar een specialist nodig zijn. Dit heeft als voordeel dat uw behandelaar altijd dezelfde is, en dat in 1 sessie soms meerdere facetten van de tandheelkunde gelijktijdig worden aangeboden: geen verschillende loketten dus.

Tandarts Jan van der Peet biedt u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Peet J A M vd in Schipbeekstraat 13, Amsterdam Noord-Holland 1078 BK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Preventie diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Preventie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1078 BK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827015]