Eyeliner, wimperpigmentatie, advanced eyeliner, shaded eyeliner

Eyeliner, wimperpigmentatie, advanced eyeliner, shaded eyeliner van Permanent Make-up Impressions

Door: Permanent Make-up Impressions  02-06-2011
Trefwoorden: Permanente, Eyeliner

 Bij het pigmenteren van een eyeliner kunnen bolle ogen, diepliggende ogen, rechte ogen, ogen die dicht bij elkaar staan en ogen die ver uit elkaar staan optisch verbeterd worden.
Een ooglijntje kan zowel aan de boven- als aan de onderkant van het oog geplaatst worden. Wanneer kleuren gekozen worden die passen bij de kleur van de iris bijvoorbeeld, kan het oog worden "opgehaald".

Wimperpigmentatie   
De wimperlijn kan worden ingekleurd (wimperpigmentatie). Zo wordt een "volle" oogopslag gesuggereerd, terwijl men er niet opgemaakt uitziet. Een boost voor het ego.Om de ogen te accentueren kan er gevarieerd worden, hoewel niet onbeperkt. Er kunnen subtiele stipjes tussen de wimpers geplaatst worden (pointillisme-techniek). Ook kan indien gewenst een echte eyeliner geplaatst worden.   Het mooiste resultaat wordt meestal verkregen als zowel boven als onder het oog een lijntje aangebracht wordt. Alleen een onderlijntje kan soms wel maar - vooral bij wat oudere vrouwen - is voorzichtigheid hier geboden. Wanneer alleen een onderlijntje wordt geplaatst moet men heel erg oppassen dat geen hangend effect verkregen wordt.  Het is dus het mooiste om zowel boven als onder een lijntje te laten plaatsen.

Trefwoorden: Eyeliner, Permanente

Contact Permanent Make-up Impressions

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Permanent Make-up Impressions

tatoeages, beauty-tattoo's, tattoo van Permanent Make-up Impressions thumbnail
02-06-2011

tatoeages, beauty-tattoo's, tattoo

  U kunt kiezen uit verschillende categorieĆ«n: Allerlei Rozen Bloemen Dieren Draken Harten  Sterren Sterrenbeelden Vlinders Zon Mehndi Vogels Rug


Lipliner, lippen, full lips, permanente lipkleur van Permanent Make-up Impressions thumbnail
02-06-2011

Lipliner, lippen, full lips, permanente lipkleur

  Lippen onderscheiden zich.... Lippen onderscheiden zich totaal van de andere delen van ons gezicht waar permanente make-up wordt aangebracht.


Permanente wenkbrauwen en hairstrokes van Permanent Make-up Impressions thumbnail
02-06-2011

Permanente wenkbrauwen en hairstrokes

  Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd, zodat een egale en gelijkmatige ontstaat.


Informatie over permanente make-up, wenkbrauwen, lippen en eyeliner. van Permanent Make-up Impressions thumbnail
03-10-2007

Informatie over permanente make-up, wenkbrauwen, lippen en eyeliner.

In deze moderne tijden zijn vooral vrouwen erop gesteld hun dagelijks opmaakritueel zo compact mogelijk te maken. Dit bespaart tijd en moeite en is vanwege drukke werkzaamheden ook vaak bittere noodzaak.
Met permanente make up heeft u nergens omkijken meer naar.&