Informatie over permanente make-up, wenkbrauwen, lippen en eyeliner.

Informatie over permanente make-up, wenkbrauwen, lippen en eyeliner. van Permanent Make-up Impressions

Door: Permanent Make-up Impressions  03-10-2007
Trefwoorden: Wenkbrauwen, Eyeliner, Lippen

Permanente make up valt vandaag de dag onder vele benamingen waaronder micropigmentatie, cosmetische tatoeage, cosmetische tattoos, esthetische tatoeages, medische tattoo's, make up tattoo, beauty tattoo, beauty tatoeages, permanente maquillage, permanente makeup, blijvende make up, semi permanente make-up.


Permanente make up wordt door middel van een ultra-dunne naald die razendsnel op en neer gaat een speciale huidvriendelijke pigmentvloeistof in de huid gebracht. Voordat gepigmenteerd wordt, wordt eerst voorgetekend en wordt de juiste kleur gekozen. Pas als alles naar uw volledige wens is, wordt begonnen met pigmenteren.
U kunt permanente make-up laten aanbrengen voor wenkbrauwen, eyeliners en lipliners.
Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare, veilige apparatuur een eerste vereiste.

Permanente make up is in principe al een eeuwenoude manier om de gelaatsexpressie te accentueren. Vroeger werd gebruik gemaakt van een bamboestokje om pigmenten in de huid te brengen rondom de ogen, de wenkbrauwen en de lippen. Tegenwoordig is dat gelukkig anders.

Soms kan je er met kleine verbeteringen heel anders uitzien. Permanente make-up heeft dat effect ook. Door deze techniek hoef je je niet elke dag meer op te maken en wordt je eigen uitstraling geaccentueerd.
Waarschijnlijk weet je van veel mensen niet eens dat zij het hebben laten doen. Als het natuurlijk wordt gedaan, versterkt het je sterke eigenschappen of vermindert het oneffenheden.

Permanente make-up is geen vervanger van een uitgebreide avond make-up.


Wat is permanente make-up?

Permanente make-up of cosmetische tattoo is een pigmentatie methode voor een blijvende of langdurige en natuurlijke make-up van wenkbrauwen, ogen en lippen, waarmee men een mooie wenkbrauwlijn, eyeliner of lipliner kan aanbrengen.

Eigenlijk is de techniek voor permanente make-up vrij simpel. Een fijne naald trilt supersnel over de huidstreek die behandeld moet worden en "prikt"zo de natuurlijke pigmentvloeistof in de huid. Daardoor worden ogen, lippen of wenkbrauwen blijven gecorrigeerd, verjongd of geaccentueerd. In het bovenste laagje van de huid worden natuurlijke pigmenten aangebracht door middel van fijne naaldjes. Bij behandeling wordt rekening gehouden met de kleur van de huid en het haar.

Permanente make-up kan - op enkele uitzonderingen na - voor iedereen.
Het haalbare resultaat hangt gedeeltelijk af van huidtype, gevoeligheid en medische toestand.


Er wordt gewerkt met de nieuwste digitaal aangestuurde apparatuur die precisie garandeert en die u dankzij de naaldmodules voor eenmalig gebruik zekerheid bieden betreffende hygiëne en steriliteit. Het geavanceerde apparaat zorgt er - middels een membraan - voor dat lichaamsvloeistoffen niet terug kunnen lopen. Wanneer de machine - middels het voetpedaal - wordt gestopt, trekt de naald zich terug in de module. Zo bent u er zeker van de de naald uitsluitend in contact kan komen met uw huid en met niets anders.
De gebruikte pigmenten zijn goedgekeurd door de keuringsdienst van waren en bevatten uitsluitend goedgekeurde ingrediënten.

Hoe weet ik dat ik in goede handen ben?
Er wordt gewerkt met de meest moderne, hygienische en veilige apparatuur; uw specialiste is Nouveau Contour gecertificeerd.

Trefwoorden: Eyeliner, Lipliner, Lippen, Wenkbrauwen

Contact Permanent Make-up Impressions

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share