Polycom Netherlands BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Orlyplein 10 VERD23 , 1043 DP Amsterdam, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Polycom Netherlands BV

Als wereldwijde leider op het gebied van Unified Communications
biedt Polycom u de ultieme UC-belevenis.

Het Polycom Advantage is ons streven om u van een complete communicatieoplossing te voorzien, een oplossing die u nu geeft wat u nodig hebt en die in de toekomst met uw bedrijf meegroeit. Van de desktop tot volledig geïntegreerde telepresence bieden de UC-oplossingen van Polycom:

Superieure oplossingen

Klanten die op zoek zijn naar flexibiliteit, keuzevrijheid en investeringsbescherming zonder gebonden te zijn aan één leverancier, kiezen keer op keer voor oplossingen van Polycom en ons sterke netwerk van strategische partners en UC channel partners. Polycom is de voorkeursleverancier voor omgevingen van Microsoft, IBM, BroadSoft, Avaya, HP en Juniper. Bij ons profiteert u van flexibiliteit en kunt u kiezen uit meerdere essentiële UC-platforms en de allerbeste oplossingen.
Open architectuur

Polycom biedt open, op standaarden gebaseerde oplossingen. Onze UC-benadering is erop gericht dat oplossingen van verschillende leveranciers voor video, telepresence, spraak en het delen van content naadloos samenwerken. Daarom is Polycom de betere partner in vergelijking met andere leveranciers, die gesloten UC-oplossingen uit eigen stal bieden en de klant op alle fronten volledig aan zich binden. Bovendien zijn met Polycom uw IT-investeringen beschermd en kunt u op uw eigen tempo de overstap naar UC maken zonder dat bestaande technologie hoeft te worden vervangen. U houdt altijd het heft in handen en efficiënt gebruik van uw IT-middelen is nu en in de toekomst gegarandeerd.
Innovatie

Al bijna 20 jaar speelt Polycom als pionier een toonaangevende rol in de branche. Sinds dag één streven wij naar innovatieve, op standaarden gebaseerde oplossingen en de allerbeste communicatiebelevenis voor onze klanten.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Communication Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Polycom Netherlands BV in Orlyplein 10 VERD23, Amsterdam Noord-Holland 1043 DP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Hulpmiddelen diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Hulpmiddelen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1043 DP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820018]