Portugal Express: De Geheime Route (speel het spel door het hele land)

Portugal Express: De Geheime Route (speel het spel door het hele land) van Portugal4all

Door: Portugal4all  25-06-2008
Trefwoorden: Portugal, Tours, Rondreis

Voor diegene die een heel andere soort vakantie of bedrijfsuitje zoekt is er een nieuw zinnenprikkelende combinatie van spel en reizen: Het reisspel.

In dit unieke en uitdagende reisspel gaan de deelnemers op zoek naar de diepste geheimen van Portugal. In Portugal Express: De Geheime Route racen de deelnemers niet alleen tegen elkaar, maar moeten elkaar ook juist helpen om alle aanwijzingen te vinden en daarmee het einddoel te bereiken.

De aanwijzingen zijn niet altijd eenvoudig te vinden en liggen verspreid over het hele land. Deze zijn verstopt in het leven van de Portugezen, in hun steden en dorpen. In het hart van het echte Portugal. Je moet niet alleen slim zijn om dit spel te spelen, maar ook openhartig en moedig, krachtig en inventief.

Behalve de gezamenlijke opdrachten, heeft iedereen ook eigen opdrachten die uitgevoerd moeten worden. Soms reis je samen en soms moeten deelnemers in kleine groepjes zelf op pad om nieuwe aanwijzingen te verzamelen.

Om de twee dagen komt iedereen bijeen tijdens het ‘Vertel-Diner’. Door alle aanwijzingen en verzamelde objecten goed te ontcijferen kom je er achter waar de reis verder naartoe gaat en kunnen nieuwe opdrachten worden verdeeld. Wie gaat waar naartoe en wat zullen ze daar vinden?

De hele reis is een mysterie van begin tot het einde! Een spannende en avontuurlijke ontdekkingsreis door Portugal! De prijs? Een onvergetelijke en unieke reis zoals je nog nooit hebt meegemaakt.

Avontuurlijk, mysterieus, sportief, actief, lui, uitdagend, culinair, cultureel en zoveel meer… Nieuwsgierig? Ga dan mee en beleeft het!

Er zijn verschillende ‘Traveling Games’:

- Vissers, Boeren & Herders Spel
- Een duister familiegeheim
- Mythes & Legendes, (Pre)historische geheimen

Het spel, dat gespeeld wordt over het hele land, is een eigen productie van Portugal4All. U kunt deelnemen vanaf 1 persoon, met een klein groepje of exclusief voor uw eigen gezelschap.

Nieuwsgierig naar dit spel? Meer informatie op www.portugal4all.eu of per email [email protected]

Trefwoorden: Portugal, Resispel, Rondreis, Tours,

Contact Portugal4all

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share