Praktica Uitzendgroep

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lodewijk van Deysselstr 65 , 1064 HM Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Praktica Uitzendgroep

Praktica Uitzendgroep is het gespecialiseerde uitzendbureau dat al jaren ervaring heeft binnen de uitzendbranche. Wij zorgen voor de juiste match tussen u en uw tijdelijke medewerkers. Wij leveren een compleet dienstenpakket.

Praktica Uitzendgroep kan gelet op haar grote netwerk zeer snel aan de vraag voldoen. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van mensen en bedrijven. Praktica Uitzendgroep kan u van dienst zijn bij het werven en selecteren van het juiste personeel.

Onze missie is kandidaten helpen aan een baan die past bij hun mogelijkheden en ambities. Hierdoor leveren wij onze opdrachtgevers goede en gemotiveerde medewerkers die optimaal passen binnen hun organisatie.

Wij onderscheiden ons mede door:

- Onze 24 uur service (Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar)
- Onze scherpe tarieven (Vergelijk ons!!!)
- Onze ad hoc service (Binnen een uur heeft u uitzendkrachten ter plaatse)
- Onze vervoersservice (Uitzendkrachten worden gehaald en gebracht)

Daarbij houden we het belang van opdrachtgevers in balans met het belang van medewerkers. Het is vanzelfsprekend dat we voorop willen lopen in maatschappelijk verantwoord ondernemen.

We luisteren naar onze klanten en naar onze medewerkers. We nemen de verantwoordelijkheid om klanten te ontzorgen en tevreden te stellen. We meten ons succes af aan onze kwaliteit en service. Zo geven we invulling aan onze betrokkenheid bij ons bedrijf.

Met onze goede dienstverlening en persoonlijke benadering overtreffen wij de verwachtingen van onze kandidaten en opdrachtgevers.

Zo komt u met Praktica Uitzendgroep nooit voor verrassingen te staan.

Praktica Uitzendgroep is aangesloten bij en gecertificeerd door de NBBU de Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. Wij zijn geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid en daarnaast zijn we ook NEN 4400-1 gecertificeerd.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

15-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Employment Agency

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Praktica Uitzendgroep in Lodewijk van Deysselstr 65, Amsterdam Noord-Holland 1064 HM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Logistiek diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Logistiek per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1064 HM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226592]