Praktijk GVR

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Valutaboulevard 15 , 1060 RX Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Praktijk GVR

Praktijk GvR is een praktijk voor psychologische hulp en coaching. Psycholoog Gerald van Rijsewijk van Praktijk GvR is BIG geregistreerd GZ-psycholoog en valt daarmee onder de vergoedingsregelingen van de zorgverzekeraars. Praktijk GvR heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars.

Praktijk GvR is een basis GGZ psychologen praktijk, wat betekent dat deze bedoeld is voor lichte problemen en vragen. Voorbeelden hiervan zijn:
- last van stress,
- piekeren,
- sombere gevoelens/weinig energie
- angsten
- lichamelijke klachten als gevolg van stress
- vervelende of traumatische ervaringen
- onzekerheid m.b.t. solliciteren
- vast zitten in stressvolle situatie
- relatieproblemen
- opvoedingsvragen
- vermoeidheidsklachten

Om in aanmerking te komen voor een traject binnen de basis GGZ is een verwijsbrief van de huisarts nodig. Hiermee komt het traject in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Een traject kan kort (5 sessies), middel (8 sessies) of intensief (12 sessies) worden. In een eerste gesprek geeft Gerald van Rijsewijk informatie over de werkwijze van praktijk GvR en kan de klant zijn/haar vraag of probleem voorleggen. Gerald van Rijsewijk kan hierna aangeven wat praktijk GvR kan betekenen, waarna de klant kan beslissen een traject te volgen of niet.
Praktijk GvR werkt met verschillende behandemethoden: o.a. Cognitieve gedragstherapie, contra conditionering, ontspanningsoefeningen, EMDR, COMET.
Ook werkt praktijk GvR met E-Health programma's i.s.w.m. Psyforyou (www.psyforyou.nl)

Voor meer informatie: www.praktijkgvr.nl
06-28648464

Openingstijden

Ma - Di, Do
-
Wo, Zo
Gesloten
Vr
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Praktijk GVR in Valutaboulevard 15, Amsterdam Noord-Holland 1060 RX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1060 RX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816991]