CEASE therapie

Door: Praktijk voor Natuurgeneeskunde Anka Blankendaal  05-09-2014
Trefwoorden: CEASE, ontstoren vaccinaties, autisme, add, adhd, asperger, Tinus Smits

Steeds meer kinderen krijgen de diagnose autisme of een aanverwante stoornis als ADD, ADHD, PDD-NOS, ODD of Asperger. Er is een explosieve toename van autistische stoornissen over de hele wereld. Deze toename kan niet alleen worden verklaard door erfelijke factoren. Dr. Tinus Smits, arts en homeopaat heeft voor deze kinderen de CEASE therapie ontwikkeld, gebaseerd op zijn jarenlange praktijkervaring. Dr. Smits kwam tot de ontdekking dat autisme in veel gevallen een stapelingsziekte is door o.a. de vele vaccinaties op jonge leeftijd, doorgemaakte ziekten, toxische stoffen in de voeding zoals aspartaam en medicatie zoals antibiotica. De jonge hersenen kunnen al deze gifstoffen niet verwerken en blokkeren, waardoor autisme ontstaat. Het is mogelijk om met homeopathische middelen gemaakt van de verstorende stoffen deze blokkades te behandelen. Dit geeft vaak duidelijke reacties bij het kind, dat zich daarna weer kan gaan ontwikkelen. Wat houdt de CEASE therapie in voor mijn kind? Eerst worden alle mogelijke verstoringen (vaccins, reguliere medicatie, intoxicaties, ziektes) op een checklist ingevuld en aan de hand daarvan wordt een behandelplan gemaakt. Stap voor stap worden alle mogelijke oorzaken ‘ontstoord’ met een sterk verdunde homeopathische potentie van de stoffen die hebben geleid tot autisme. Het immuunsysteem wordt hierbij ondersteund en versterkt met voedingssupplementen. Het is eventueel mogelijk om via Skype consulten te doen. Neem gerust contact op als je vragen hebt. Dr. Smits heeft ruim 300 kinderen behandeld met de CEASE methode en heeft hier een prachtig boek over geschreven: Autisme, de wanhoop voorbij. Dit boek is te bestellen bij Merlijn Boekhandel voor € 22,50.

Trefwoorden: CEASE, ontstoren vaccinaties, autisme, add, adhd, asperger, Tinus Smits

Contact Praktijk voor Natuurgeneeskunde Anka Blankendaal

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Praktijk voor Natuurgeneeskunde Anka Blankendaal

meditatie van Praktijk voor Natuurgeneeskunde Anka Blankendaal thumbnail
05-09-2014

meditatie

Als je de wereld even stil zet, kun je horen hoe rustig het is van binnen. Mediteren verhoogt de weerstand, geeft een positieve kijk op het leven en brengt innerlijke rust.


kruidengeneeskunde van Praktijk voor Natuurgeneeskunde Anka Blankendaal thumbnail
05-09-2014

kruidengeneeskunde

Kruiden kunnen het lichaam reinigen van afvalstoffen en klachten verlichten zonder bijwerkingen.


orthomoleculaire voeding van Praktijk voor Natuurgeneeskunde Anka Blankendaal thumbnail
05-09-2014

orthomoleculaire voeding

Je voeding als medicijn.


homeopathie van Praktijk voor Natuurgeneeskunde Anka Blankendaal thumbnail
05-09-2014

homeopathie

Homeopathische middelen kunnen een prachtig proces in gang zetten waarbij ingrijpende gebeurtenissen en chronische klachten kunnen worden geheeld. Er zijn grote verbeteringen mogelijk.