homeopathie

homeopathie van Praktijk voor Natuurgeneeskunde Anka Blankendaal

Door: Praktijk voor Natuurgeneeskunde Anka Blankendaal  05-09-2014
Trefwoorden: homeopathie, homeopaat, Amsterdam

Homeopathie is een effectieve, zachte geneeswijze zonder bijwerkingen omdat gewerkt wordt met zeer sterk verdunde middelen. Het principe is: het gelijke met het gelijkende bestrijden. Koffie kan bij gevoelige mensen slapeloosheid veroorzaken. Een homeopathisch middel gemaakt van koffie (Coffea) kan juist slapeloosheid genezen. Een mens heeft altijd een totaalbeeld aan symptomen en bijzonderheden. Dat geldt ook voor de grondstoffen waar een homeopathisch middel van gemaakt is. Bij koffie zijn de symptomen o.a. rusteloosheid, overgevoeligheid en slapeloosheid door een levendige stroom van gedachten. Alleen mensen waarbij slapeloosheid samen gaat met deze kenmerken kunnen beter worden van het homeopathische middel Coffea. De kunst is dus een middel te vinden met een gelijkend symptoombeeld. Door als het ware het totale beeld te spiegelen, wordt daar waar nodig het afweersysteem gestimuleerd. Het herstel treedt op van binnenuit en meerdere klachten verdwijnen tegelijk. Je wordt sterker op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Homeopathische middelen kunnen een prachtig proces in gang zetten waarbij ingrijpende gebeurtenissen en klachten uit het verleden kunnen worden geheeld. Er zijn grote verbeteringen mogelijk.

Trefwoorden: homeopathie, homeopaat, Amsterdam

Contact Praktijk voor Natuurgeneeskunde Anka Blankendaal

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Praktijk voor Natuurgeneeskunde Anka Blankendaal

meditatie van Praktijk voor Natuurgeneeskunde Anka Blankendaal thumbnail
05-09-2014

meditatie

Als je de wereld even stil zet, kun je horen hoe rustig het is van binnen. Mediteren verhoogt de weerstand, geeft een positieve kijk op het leven en brengt innerlijke rust.


05-09-2014

CEASE therapie

CEASE therapie is de behandeling van ontwikkelingsstoornissen bij kinderen zoals autisme en ADHD. De behandeling bestaat uit het ontstoren van vaccinaties, medicatie en andere blokkades m.b.v. homeopathie en voedingssupplementen.


kruidengeneeskunde van Praktijk voor Natuurgeneeskunde Anka Blankendaal thumbnail
05-09-2014

kruidengeneeskunde

Kruiden kunnen het lichaam reinigen van afvalstoffen en klachten verlichten zonder bijwerkingen.


orthomoleculaire voeding van Praktijk voor Natuurgeneeskunde Anka Blankendaal thumbnail
05-09-2014

orthomoleculaire voeding

Je voeding als medicijn.