meditatie

meditatie van Praktijk voor Natuurgeneeskunde Anka Blankendaal

Door: Praktijk voor Natuurgeneeskunde Anka Blankendaal  05-09-2014
Trefwoorden: Ontstressen, Onthaasten, Mediteren

Wil je gaan mediteren maar komt het er steeds niet van? Kom dan op de woensdagavond samen mediteren. Tijdens een geleide meditatie wordt je meegenomen op een meditatieve reis en een diepe ontspanning volgt dan bijna vanzelf. Je hoeft even helemaal niets te doen, alleen lekker liggen en ontspannen. Met behulp van krachtige en eenvoudige meditaties die o.a. door natuurvolkeren en in de yoga worden toegepast, kom je snel voorbij de dagelijkse drukte in je hoofd. In plaats daarvan ervaar je het gevoel van rust en warmte dat onder al die gedachten ligt. De meditatie is geschikt voor mensen die voor het eerst gaan mediteren en ook voor gevorderden. Als je moeite hebt om te ontspannen of weinig tijd hebt, is dit een prima gelegenheid om te ervaren hoe gezond en krachtig het effect van mediteren kan zijn. Het is belangrijk om regelmatig te ontspannen, zeker nu het leven steeds sneller lijkt te gaan. Samen mediteren is makkelijker en versterkt het effect. De deelnemers ervaren het iedere keer weer als bijzonder, effectief, helend en het werkt door in het dagelijks leven. Mijn doel is om meditatie toegankelijk te maken voor iedereen die behoefte heeft aan ontspanning en innerlijke rust. De sfeer is open en vriendelijk. De kosten zijn € 10,00 per keer en er zijn twee groepen. Kom direct na je werk of iets later. We mediteren van 18.00 tot 19.15 en van 19.30 tot 20.45 uur. Meld je wel even aan van te voren in verband met de beperkte ruimte voor maximaal 6 personen. Bel 06-34214018 of stuur een mail naar [email protected]

Trefwoorden: Geleide meditaties Amsterdam, Meditatie Amsterdam, Mediteren, Onthaasten, Ontstressen,

Contact Praktijk voor Natuurgeneeskunde Anka Blankendaal

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Praktijk voor Natuurgeneeskunde Anka Blankendaal

05-09-2014

CEASE therapie

CEASE therapie is de behandeling van ontwikkelingsstoornissen bij kinderen zoals autisme en ADHD. De behandeling bestaat uit het ontstoren van vaccinaties, medicatie en andere blokkades m.b.v. homeopathie en voedingssupplementen.


kruidengeneeskunde van Praktijk voor Natuurgeneeskunde Anka Blankendaal thumbnail
05-09-2014

kruidengeneeskunde

Kruiden kunnen het lichaam reinigen van afvalstoffen en klachten verlichten zonder bijwerkingen.


orthomoleculaire voeding van Praktijk voor Natuurgeneeskunde Anka Blankendaal thumbnail
05-09-2014

orthomoleculaire voeding

Je voeding als medicijn.


homeopathie van Praktijk voor Natuurgeneeskunde Anka Blankendaal thumbnail
05-09-2014

homeopathie

Homeopathische middelen kunnen een prachtig proces in gang zetten waarbij ingrijpende gebeurtenissen en chronische klachten kunnen worden geheeld. Er zijn grote verbeteringen mogelijk.