Prijsvergelijk.nl lanceert nieuwe website

Door: Prijsvergelijk.nl  25-09-2012
Trefwoorden: Prijsvergelijk, Prijzen Vergelijken

Vergelijkingsite Prijsvergelijk.nl heeft onlangs haar compleet vernieuwde website www.prijsvergelijk.nl gelanceerd. De Nederlandse prijsvergelijker heeft verbeteringen doorgevoerd in het ontwerp, de gebruiksvriendelijkheid en de zoek- en filtermogelijkheden van de site. Daarnaast is er meer ruimte voor product reviews, nieuws, kortingscodes en aanbiedingen van de aangesloten webshops.

Gebruiksgemak en complete informatie

Prijsvergelijk.nl komt met de nieuwe website verder tegemoet aan de wensen van de consument door het vinden van informatie en het vergelijken van producten nog eenvoudiger te maken. Zo is de zoekfunctie uitgebreid en zijn er veel extra filtermogelijkheden toegevoegd. De nieuwe site is hierdoor overzichtelijker en zorgt voor eenvoudige navigatie naar de producten.

Omdat consumenten zich steeds breder via internet oriënteren heeft Prijsvergelijk de site voorzien van informatieve koopgidsen, actuele informatie over producten en meer objectieve recensies over producten. Dit aanbod moet zorgen voor een volledig platform voor het vinden van informatie en het vergelijken van producten.

Vergelijken op mobiel

De vernieuwde website biedt een optimale ervaring voor gebruikers met tablets. Voor kleinere mobiele devices zijn al enkele jaren een app en een mobiele website beschikbaar die steeds meer aan populariteit winnen.

Trefwoorden: Prijsvergelijk, Prijzen Vergelijken

Contact Prijsvergelijk.nl

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share