Lebara Mobile brengt communicatieactiviteiten onder bij Progress Communications

Door: Progress Communications  23-05-2006
Trefwoorden: Ict, Telecom, Telefonie

Amsterdam, 22 mei 2006 – Lebara Mobile, aanbieder van mobiele telefonie, brengt zijn communicatieactiviteiten onder bij Progress Communications. Met deze samenwerking wil het bedrijf extra aandacht vestigen op zijn aanbod voor mobiel bellen naar het buitenland tegen aantrekkelijke tarieven. Het bedrijf heeft gekozen voor Progress Communications vanwege de kennis en ervaring van het bureau op ICT- en telecomgebied. Bovendien heeft Progress Communications een uitgebreid netwerk van journalisten en klanten. Hierdoor kan Lebara Mobile zijn naamsbekendheid snel vergroten bij een breed publiek. Ten slotte werkt Progress Communications nauw samen met Eventive Business Events, de evenementenorganisatie die net als het bureau zelf deel uitmaakt van de LVT Group.

Naast communicatie- en PR-diensten biedt Progress Communications Lebara ondersteuning bij ludieke marketingacties en sponsoring van evenementen. “We hebben het volste vertrouwen in de aanpak van Progress Communications”, zegt Roderick Roth, marketingmanager bij Lebara Mobile. “Voordelige internationale tarieven en prepaid mobiel bellen vallen voor veel mensen niet te rijmen. Ze associëren mobiel bellen vaak met hoge kosten. Dit misverstand willen we uit de wereld helpen. Progress Communications ondersteunt ons om dit te bereiken.”

Lebara Mobile
Mobiele provider Lebara Mobile is opgericht in 2001 en levert producten en diensten waarmee klanten tegen aantrekkelijke tarieven internationaal kunnen bellen. Het bedrijf maakt gebruik van een hoogwaardig kwaliteitsnetwerk voor het afwikkelen van internationaal telefoonverkeer. Met het prepaidsysteem van Lebara Mobile bellen gebruikers voordelig naar het buitenland op basis van een Lebara SIM-kaart en Lebara Beltegoed. Het hoofdkantoor van Lebara Mobile is gevestigd in Londen. Daarnaast heeft de onderneming vestigingen in Denemarken, Nederland, Noorwegen, Spanje, Zweden en Zwitserland. Voor meer informatie: http://www.lebara-mobile.nl en http://www.lebara.com.

Trefwoorden: Ict, Mobiele Telefonie, Telecom, Telefonie