SMS en Win

SMS en Win van Prosurve

Door: Prosurve  06-06-2008

SMS en Win
SMS&Win is één van de interactieve marketing producten van ProSurve, die ingezet kan worden bij mobile marketing activiteiten.

Door middel van een SMS&Win actie wordt de beleving van een reclame boodschap versterkt, omdat het publiek actief mee kan doen met de actie.

SMS&Win is een uitstekend middel om te combineren met tradionele media, zoals advertenties in kranten en televisie commercials. Deze dienst is ook interessant om in te zetten bij evenementen.

Bij SMS&Win kan de opdrachtgever ervoor kiezen om de kosten per ontvangen bericht in rekening te brengen bij de deelnemers. In dat geval is er sprake van een Reverse Billing actie op basis van een Kickback Fee.
Het is echter ook mogelijk dat de SMS&Win actie geheel gratis is voor de deelnemers. In dat geval neemt de opdrachtgever de kosten per ontvangen bericht voor haar rekening.


ProSurve
ProSurve is uw partner voor interactieve marketing producten, zoals MMS, SMS en Bluetooth diensten. Wij zijn gespecialiseerd in deze vormen van Mobile Marketing en SMS Marketing. Onze interactieve acties zorgen ervoor dat uw doelgroep wordt benaderd op een persoonlijke én vernieuwende manier.

 

Links
Ga naar de ProSurve website.
Ga naar de ProSurve SMS en Win website