SMS Marketing

SMS Marketing van Prosurve

Door: Prosurve  06-06-2008

SMS Marketing
SMS blijkt een uitstekend communicatiemiddel die vele toepassingen kent. Het wordt een uniek middel als SMS de informatiebehoefte van de consument direct kan bevredigen of als SMS het startpunt is van een vervolgcontact met die consument.


SMS Diensten
SMS&Win
Door middel van een SMS&Win actie wordt de beleving van een reclame boodschap versterkt, omdat het publiek actief mee kan doen met de actie.

SMS NAW
Bij een SMS NAW actie kunnen deelnemers bijvoorbeeld een sample of brochure aanvragen. Op basis van de ontvangen NAW gegevens wordt deze sample of brochure per post opgestuurd.

SMS for media
Bij een SMS for media actie kunnen deelnemers een media bestand opvragen die wordt gestuurd naar de telefoon van de deelnemer. Media bestanden zijn bijvoorbeeld MP3, afbeeldingen en (kleine) videobestanden.

SMS for e-mail
Bij een SMS for e-mail actie kunnen deelnemers een aanvraag doen om informatie te ontvangen per e-mail. Op basis van de ontvangen SMS wordt er automatisch een e-mail gestuurd. Deze e-mail kan tekst en een of meerdere bijlages (bijvoorbeeld PDF) bevatten.

SMS Mailing
Bij een SMS Mailing wordt een SMS bericht verzonden naar alle geselecteerde telefoonnummers. Een ideale toepassing voor het versturen van herinneringen of bedankjes.

SMS to Screen
SMS to screen wordt vaak gebruikt tijdens evenementen. Hierbij wordt de inhoud van het verstuurde bericht weergegeven op een lichtkrant op een scherm.

Wappush via SMS
Een wappush is een speciaal SMS bericht die een link bevat naar een website . Als de wappush geopend wordt dan kan de eigenaar van de mobiele telefoon met één druk op de knop naar de website surfen.


ProSurve
ProSurve is uw partner voor interactieve marketing producten, zoals MMS, SMS en Bluetooth diensten. Wij zijn gespecialiseerd in deze vormen van Mobile Marketing en SMS Marketing. Onze interactieve acties zorgen ervoor dat uw doelgroep wordt benaderd op een persoonlijke én vernieuwende manier.

 

Links
Ga naar de ProSurve website.
Ga naar de ProSurve SMS Marketing website