Psychologische Pedagogische en Specialistische Begeleiding

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Willemsparkweg 52 1 , 1071 HJ Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Psychologische Pedagogische en Specialistische Begeleiding

2 LEARN ondersteunt jongeren met een beperking en hun omgeving. Ook ondersteunen wij jongeren die geen beperking hebben, maar om andere redenen vastlopen. Onze begeleiding is toegespitst op de individuele behoeften van de jongere en zijn of haar specifieke situatie.

Wij zijn bekend met de meest uiteenlopende situaties en zullen proberen u de best mogelijke ondersteuning te bieden. Of uw kind schoolgaand is of thuis zit - al dan niet met een leerplichtontheffing, of u wel of geen Persoonsgebonden budget (PGB) heeft, of er sprake is van een behandeling en u daarbij aanvullende begeleiding wenst, in al deze en andere situaties kunnen wij adequate ondersteuning bieden. Ook als u op zoek bent naar huiswerkbegeleiding, bijles, ondersteuning van mantelzorgers, als u psychologisch onderzoek wilt laten verrichten of advies wilt bij het kiezen van de loopbaan van uw kind, kunt u bij ons terecht.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Social Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Psychologische Pedagogische en Specialistische Begeleiding in Willemsparkweg 52 1, Amsterdam Noord-Holland 1071 HJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1071 HJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825836]