Quanza 100% beschikbare ICT-systemen

Quanza 100% beschikbare ICT-systemen van PublieksWerk

Door: PublieksWerk  10-11-2011
Trefwoorden: Quanza Engineering

High Growth Awards 2011

´Quanza´s groei is gebaseerd op kwaliteit´

Quanza Engineering, leverancier van 100% beschikbare ICT-systemen, is genomineerd voor de High Growth Awards. Genomineerden voor deze onderscheiding zijn snelle groeiers die voldoende kwaliteit in huis hebben om blijvend te presteren, naar oordeel van de jury. Maar ook voor Quanza´s nieuwe ´100% beschikbaarheids-propositie´, is kwaliteit een voorwaarde.

Rabobank en accountant Grant Thornton ondersteunen de High Growth Awards en beoordelen de inzendingen. Uitreiking van de regionale prijzen en de benoeming van de eindwinnaar, vinden op 29 november plaats in het hoofdkantoor van Rabobank.

De nominatie voor de High Growth Awards onderstreept Quanza´s jaarlijkse omzetgroei van meer dan 20 procent in minstens drie opeenvolgende jaren, zoals die recent al bleek uit de benoeming tot FD Gazelle 2011. De nominatie nu, bewijst ook dat Quanza´s jaaromzet de drie miljoen euro al in 2010 is gepasseerd.

Kwaliteitseisen

Maar bovenal betekent de nominatie voor de High Growth Awards dat Quanza voldoet aan de kwaliteitseisen die de organisatie stelt. Volgens de jury is groei een onderdeel van de Quanza-strategie; heeft de ondernemer achter Quanza een sterk profiel; is de organisatie financieel gezond; heeft de organisatie een goed toekomstperspectief; en kan Quanza als voorbeeld dienen.

´ICT 100% beschikbaar´

Quanza-oprichter Frans ter Borg zegt: ”Belangrijk aan de nominatie voor de High Growth Awards is dat de kwaliteitseis ons nieuwe aanbod aan de markt bevestigt. Ons aanbod hebben we aangescherpt tot ´100% beschikbare ICT-systemen´. Want beschikbaarheid is cruciaal nu digitale interactie tussen bedrijven en met klanten primair wordt.”

Beschikbaarheid-zonder-concessies voorkomt reputatieschade en omzetverlies. Maar het vraagt naast uitstekende partnerships op hardwaregebied, ook om de beste mensen en de juiste bedrijfscultuur, waarin goed-niet-goed-genoeg is.

Frans ter Borg: “De echte uitdaging is de beste mensen in de Quanza-cultuur op te nemen. Dat kost tijd en energie. Maar ook in 2012 verwachten we weer een nominatie voor de High Growth Awards. Onze strategie loopt parallel met de beoordelingscriteria en onze groei is onafhankelijk van het economisch tij.”

Dankzij een gedegen financieel beleid bleek het voor Quanza, zelfs nadat het in december 2010 veel Sun- en Oracle-activiteiten had overgenomen van Dataman, relatief eenvoudig om aan de financiële eisen te voldoen die door de High Growth Awards en aan een FD Gazelle worden gesteld. Daarnaast zorgen de investeringen in kennis van Oracle-producten en het bijbehorende Oracle Platinum Partnership voor versnelde groei.

Trefwoorden: Quanza Engineering

Andere producten en diensten van PublieksWerk

Iron Mountain versnelt expansie in opkomende economieën van PublieksWerk thumbnail
07-12-2016

Iron Mountain versnelt expansie in opkomende economieën

Iron Mountain expandeert zijn data-opslagdiensten versneld naar de ´emerging markets´ om wereldbedrijven altijd en overal een vertrouwde, veilige haven te bieden voor hun bedrijfskritische gegevens en data die onderworpen zijn aan strikte wet- en regelgeving, om risico´s te elimineren en de reputatie te beschermen.


Controleren van de IT-backup van PublieksWerk thumbnail
02-06-2016

Controleren van de IT-backup

Er is teveel blind vertrouwen. Backup-diensten moeten worden gecontroleerd. Opslagmedia onder beheerste omstandigheden worden opgeslagen.


Tradedoubler is Yves Rocher’s exclusieve affiliate marketing-partner in Nederland van PublieksWerk thumbnail
04-04-2013

Tradedoubler is Yves Rocher’s exclusieve affiliate marketing-partner in Nederland

Tradedoubler, toonaangevend in performance-based affiliate marketing en technologie, en Yves Rocher, expert in plantaardige cosmetica, hebben in Nederland een exclusieve


Eén op de vijf Nederlandse bedrijven heeft geen plannen met Big Data van PublieksWerk thumbnail
06-12-2012

Eén op de vijf Nederlandse bedrijven heeft geen plannen met Big Data

Nieuw Europees onderzoek van Iron Mountain laat zien dat de helft niet weet hoe te profiteren van Big Data -


Plan van Aanpak om waardevolle informatie te beschermen van PublieksWerk thumbnail
15-11-2012

Plan van Aanpak om waardevolle informatie te beschermen

´Organisaties moeten hun Corporate Information Responsibility nemen´ Rotterdam, 15 november 2012 – Informatiebeheerder Iron Mountain, bedrijfsadviseur PwC en andere deskundige


01-11-2012

Enlogic werpt zich in de strijd tegen de groeiende energieproblemen van datacenters

Enlogic’s slimme energieverbruik metende en bewakende PDU´s fungeren als de hersens van het serverrack, in combinatie met omgevingssensoren die de omstandigheden in het datacenter voortdurend bewaken op bijvoorbeeld overbelasting van de elektrische circuits en die behoeden voor het gevaar van doorbranden van de bedrading, of welke risico´s dan ook die kritieke IT-faciliteiten kunnen bedreigen.


Be Informed benoemt Jan Willem Boissevain tot managing director Benelux van PublieksWerk thumbnail
01-11-2012

Be Informed benoemt Jan Willem Boissevain tot managing director Benelux

Be Informed is er trots op vandaag aan te kondigen dat Jan Willem Boissevain in dienst treedt als Managing Director.


25-10-2012

´Smartphone kan de redding van de winkelstraat zijn´

Vier van de tien mobiele zoekopdrachten, leiden tot een winkelaankoop, blijkt uit Europees onderzoek van Tradedoubler De traditionele winkelstraat dreigt


11-10-2012

Steeds complexere wereld groeit Nederlandse bedrijfsleven boven het hoofd

Onderzoek van Be Informed wijst uit dat bedrijven en overheden veel problemen ondervinden bij toenemende complexiteit en daardoor grote risico´s


02-10-2012

AdRepublic lanceert JustPremium: Ad Exchange voor High Impact Rich Media

Online advertising specialist AdRepublic lanceert JustPremium (JPX). Dankzij deze innovatieve nieuwe Ad Exchange kunnen High Impact Rich Media advertenties voor


Iron Mountain met Software Escrow Services gevolmachtigde derde voor SAP MKB-toepassingen van PublieksWerk thumbnail
24-09-2012

Iron Mountain met Software Escrow Services gevolmachtigde derde voor SAP MKB-toepassingen

Iron Mountain en SAP beschermen maatwerksoftware Rotterdam en Waldorf (Dld), 24 september 2012 – SAP en Iron Mountain beginnen een


Escrow van PublieksWerk thumbnail
24-09-2012

Escrow

Iron Mountain met Software Escrow Services gevolmachtigde derde voor SAP MKB-toepassingen Iron Mountain en SAP beschermen maatwerksoftware Rotterdam en Waldorf


18-09-2012

Prinsjesdag en de Miljoenennota

´Investeren in ICT buigt bezuinigingen om in besparingen´ Vandaag, op Prinsjesdag, presenteert Minister van Financiën De Jager zijn Rijksbegroting aan


11-09-2012

Geluidsnet houdt het gezellig

Geluidsnet voorziet in de behoefte aan betrouwbare, objectieve gegevens over geluidsniveaus en -patronen in woon-werkomgevingen en in uitgaansgelegenheden.


Be Informed geselecteerd als softwareleverancier UWV van PublieksWerk thumbnail
10-09-2012

Be Informed geselecteerd als softwareleverancier UWV

Be Informed is geselecteerd door UWV als softwareleverancier.