Tradedoubler verdubbelt affiliate-marketingprogramma van Lufthansa

Tradedoubler verdubbelt affiliate-marketingprogramma van Lufthansa van PublieksWerk

Door: PublieksWerk  04-02-2013
Trefwoorden: Tradedoubler

Tradedoubler, toonaangevend in performance-based digital marketing en –technologie, breidt zijn strategische en internationale relatie met Lufthansa uit. Doel is ook affiliate-programma’s te introduceren in de Scandinavische landen, in Oostenrijk, Zwitserland, en in Lufthansa´s thuismarkt Duitsland. De overeenkomst is een voortzetting op de successen die Tradedoubler voor Lufthansa boekte in het beheren en uitvoeren van affiliate-programma´s voor Lufthansa in het Verenigd Koninkrijk, Portugal, Spanje, Italië en Polen. Daarbij werkte Tradedoubler nauw samen met het affiliate-marketingbureau van Lufthansa, ´metaapes´, dat Tradedoubler bij Lufthansa heeft aangebracht. “Wij hebben een lange en geslaagde samenwerking met Tradedoubler. Lufthansa heeft ons gevraagd om haar internationale affiliate-programma uit te breiden, Tradedoubler was daarbij onze eerste keus” zegt Julius Ewig, hoofd affiliate-marketing van metaapes. Thorsten Asmussen, manager online sales en mobiele diensten van Lufthansa zegt: “Lufthansa is een wereldwijde luchtvaartmaatschappij, met stevige wortels in zijn thuismarkt Duitsland. Voor de uitbreiding van ons affiliate-programma hadden we behoefte aan een partner die onze internationale visie deelt, maar die ook ongeëvenaarde kennis en expertise binnen Duitsland biedt. Jon Lord, Group Director, International Sales en Client Development bij Tradedoubler zegt: “Het vertrouwen van Lufthansa in Tradedoubler is groot en we zijn trots op de uitbreiding van de internationale reikwijdte voor deze prestigieuze klant, via metaapes.” “Tradedoubler is altijd al sterk geweest binnen de reisbranche en dit komt tot uiting in het succes met Lufthansa en wat we al voor hen hebben bereikt. De combinatie van ons unieke technologische platform en ons hoogwaardige netwerk, heeft bewezen zeer effectief te zijn voor het verhogen van de omzet van Lufthansa en Tradedoubler kijkt ernaar uit om dit te herhalen in nieuwe markten.”

Trefwoorden: Tradedoubler

Ander nieuws en updates van PublieksWerk

Iron Mountain neemt Recall over voor 2 miljard dollar van PublieksWerk thumbnail
19-05-2016

Iron Mountain neemt Recall over voor 2 miljard dollar

Informatiemanager Iron Mountain breidt de wereldwijde dienstverlening uit dankzij de overname van Recall. Klanten profiteren van een grotere dekking en de uitbreiding van de dienstverlening.


Qurrent is duurzaamste energieleverancier van PublieksWerk thumbnail
10-12-2014

Qurrent is duurzaamste energieleverancier

Qurrent, leverancier van 100% Nederlandse windenergie tegen inkoopsprijs, is duurzaamste energieleverancier van Nederland, volgens het nieuwste onderzoek van Consumentenbond, Greenpeace, Hivos en Natuur & Milieu. Qurrent behoort tot ´de absolute koplopers die een tien scoren op duurzaamheid´, stelt Natuur & Milieu. Dat geldt voor Windunie, Raedthuys, Huismerk en Qurrent.


Qurrent ondersteunt energie-coöperaties bij verkrijgen van SDE+ subsidie van PublieksWerk thumbnail
31-10-2014

Qurrent ondersteunt energie-coöperaties bij verkrijgen van SDE+ subsidie

Qurrent ondersteunt energie-coöperaties bij verkrijgen van SDE+ subsidie


Geluidsprofiel tram en trein verraadt onderhoudsstatus van PublieksWerk thumbnail
27-10-2014

Geluidsprofiel tram en trein verraadt onderhoudsstatus

Sinds kort vist meetinstituut Sensornet ze er zo uit: trams en treinen die naar de remise willen voor een beurt.


Qurrent campagne zegt: ´Als enige willen wij helemaal niks verdienen aan het energieverbruik´ van PublieksWerk thumbnail
05-09-2014

Qurrent campagne zegt: ´Als enige willen wij helemaal niks verdienen aan het energieverbruik´

Qurrent campagne zegt: ´Als enige willen wij helemaal niks verdienen aan het energieverbruik´


Geluid is de sluipmoordenaar van Nederland van PublieksWerk thumbnail
04-09-2013

Geluid is de sluipmoordenaar van Nederland

Meetinstituut Sensornet sponsort de Gouden Decibel voor actiegroepen: de winnaar krijgt gratis metingen van de overlast in de leefomgeving. Met de sponsoring van de prijs, draagt Sensornet bij aan het aanpakken van hinder.


’Bedrijven accepteren datalekken en onderschatten het risico op hoge boetes’ van PublieksWerk thumbnail
25-01-2013

’Bedrijven accepteren datalekken en onderschatten het risico op hoge boetes’

Bedrijven accepteren datalekken en onderschatten het risico op hoge boetes


´Het Papierloze Kantoor´ puilt uit van het papier van PublieksWerk thumbnail
24-10-2012

´Het Papierloze Kantoor´ puilt uit van het papier

Nieuw Iron Mountain onderzoek toont aan dat Europese bedrijven grote risico´s lopen door het chaotische beheer van hun dossiers en documenten


04-10-2011

Iron Mountain opent volgend, groot Europees scancentrum

Iron Mountain opent volgend, groot Europees scancentrum