Punt & Van Hapert Advocaten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Keizersgracht 616 , 1017 ER Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Punt & Van Hapert Advocaten

Punt & Van Hapert Advocaten is een kantoor dat er bewust voor kiest te doen waar het goed in is: het voeren van juridische procedures. De tijd dat juridische geschillen met een simpele handdruk konden worden beëindigd, ligt achter ons. Maatschappelijke verharding, juridische ‘veramerikanisering’ en toenemende regelgeving maken een procesadvocaat die gepokt en gemazeld is in de rechtszaal onontbeerlijk.

ERVARING

De advocaten van ons kantoor hebben binnen hun eigen specialismen een ruime ervaring in de rechtszaal. Die ervaring stelt ons in staat uw belangen in een procedure te behartigen. Het biedt ons bovendien de mogelijkheid u vooraf te adviseren over de kans van slagen. Met dat in achterhoofd stellen wij ook contracten op ter beperking van uw aansprakelijkheid. Daarbij komt: voorkomen is beter dan genezen.

CREATIEF

Het uitstippelen van een creatieve en soms onorthodoxe aanpak staat bij ons hoog in het vaandel. Altijd houden wij u voor wat de uitkomst van een procedure kan zijn. Vervolgens maken wij met u een commerciële afweging tussen kansen en kosten.

SNELHEID EN HELDERHEID

Dit zijn de kerneigenschappen van ons kantoor. Onze advocaten verschuilen zich niet achter kantoortijden, geven bruikbare adviezen en zijn niet bang u waar nodig tegen te spreken. Maar uiteindelijk heeft u het laatste woord. De ervaring heeft ons geleerd dat die eigenschappen een garantie zijn voor een duurzame en succesvolle relatie.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Punt & Van Hapert Advocaten in Keizersgracht 616, Amsterdam Noord-Holland 1017 ER uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1017 ER, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824675]