PuurZuid

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hagedoornplein 1 C , 1031 BV Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over PuurZuid

Ondersteuning van kwetsbare burgers
De Maatschappelijke Dienstverlening van PuurZuid is wijkgericht georganiseerd en richt zich op burgers met vragen en problemen op het gebied van inkomen, huisvesting, gezinsrelaties, maatschappelijke participatie en gezondheid. Uitgangspunt is dat burgers ondersteund worden bij het verbeteren van hun zelfredzaamheid en het kunnen voeren van eigen regie op hun leven. De teams van de maatschappelijke dienstverlening zijn verdeeld over vijf wijken in het stadsdeel;
1. Marathon-, Hoofddorpplein-, Schinkelbuurt, 2. De Pijp, 3. Rivierenbuurt, 4. Buitenveldert, 5. Museumkwartier-, Apollo-, Willemsparkbuurt. In alle wijken zijn locaties waar de sociaal werkers per team werkzaam zijn.

Schuldhulpverlening
In alle wijkteams zijn schuldhulpverleners werkzaam die zich specifiek richten op bewoners met schuldenproblematiek. De schuldhulpverleners werken nauw samen met de sociaal werkers in de wijkteams.

Jongeren met schulden
Voor jongeren van 18-25 jaar richt PuurZuid zich specifiek op schuldenproblematiek door middel van Jongeren Schuldhulpverlening. Jongeren Schuldhulpverlening wordt in stadsdeel Zuid en in de stadsdelen West en Nieuw-West aangeboden.

Vroeg erop Af
Een apart team van ‘ Vroeg erop Af’ medewerkers helpt burgers die te maken hebben met (dreigende) achterstanden met betalingen van o.a. huur, gas- en licht, zorgverzekeringen. Deze medewerkers gaan op bezoek bij burgers met betalingsachterstanden.

Online Hulpverlening
Via Online Hulpverlening kunt u uw hulpvraag stellen door ons een e-mail te sturen. Lees meer over Online Hulpverlening.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/PuurZuid

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is PuurZuid in Hagedoornplein 1 C, Amsterdam Noord-Holland 1031 BV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1031 BV, Nederland

 • New Fook Long

  Agatha Christiesingel 20 Amsterdam Noord-Holland 1102 WK

 • Kress Services

  Rustenburgerstraat 276 2hg Amsterdam Noord-Holland 1073 GL

 • Arti Choc

  Koninginneweg 141 Amsterdam Noord-Holland 1075 CM

 • Papillon Bijoux

  Jekerstraat 73-1 Amsterdam Noord-Holland 1078 MB

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824202]