QANTM Student wint 10.000 euro met inburgeringsgame

Door: Qantm College  25-03-2007
Trefwoorden: Spel, Game, Integratie

Ricardo Makosi, student aan QANTM College, internationale gameopleiding in Amsterdam, heeft gisteravond bij de uitreiking van de ‘Inspiratie voor Integratie’ award de hoofdprijs van 10.000 euro in de wacht gesleept. Met zijn concept voor een online inburgeringsgame heeft hij de jury weten te overtuigen.

De Inspiratie voor Integratie award, georganiseert door de Baak managementcentrum VNO-NCW , had aanvankelijk 125 deelnemers waarvan er 15 tot finalist zijn verkozen. Samen met de 14 andere overgebleven finalisten is Ricardo de afgelopen maanden bezig geweest met het ontwikkelen en uitdenken. Samen met studenten uit zijn klas en enige anderen heeft hij ´Rits je In´ ontwikkeld.

Naast dat Ricardo de hoofdprijs van € 10.000 in ontvangst nam, mag hij zich ook ´IVI Inspiratie van het jaar 2007´ noemen. De online-game ´Rits je In´ zal binnenkort op de website www.ritsjein.nl speelbaar zijn. Het bijbehorende nummer en de videoclip daarvan zijn inmiddels al op deze website te downloaden.

 

Over QANTM College

QANTM College biedt een praktijkgerichte opleiding in GAME DESIGN en GAME DEVELOPMENT binnen 18 maanden, full time. Deze Engelstalige opleiding is al sinds 1996 in Australie ontwikkeld door universiteiten en lokale overheid en wordt de komende tijd wereldwijd uitgerold. De vestiging in Amsterdam is ondergebracht binnen de moderne faciliteiten van SAE Amsterdam. Door intensieve samenwerking met binnen en buitenlandse game studios, sluiten de opleiding volledig aan in de game industrie. Meer informatie: www.qantm.nl

 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Om in contact te komen met Ricardo Makosi kunt u contact opnemen met:

Silvan Jongerius van QANTM College. Tel. 020 4 350 650

Voor meer informatie over Inspiratie voor Integratie: www.inspiratievoorintegratie.nl

Trefwoorden:
Game, Inburgeren, Inburgeringsgame, Inspiratie Voor Integratie, Integratie, Integreren, Ivi, Spel,