Martindex bereikt mijlpaal: 3000 webshops online

Door: Red Circle Media  09-10-2006
Trefwoorden: Webshop, Webwinkel, Webshops

Amsterdam, 9 oktober 2006 - Martindex heeft vandaag een nieuwe mijlpaal bereikt: 3000 webshops uit Nederland zijn bij Martindex geregistreerd. Sinds de start van deze portal op 1 januari 2006 streeft Martindex ernaar om een zo compleet en actueel mogelijk beeld te geven van alle webshops in Nederland.

Het idee van Martindex is ontstaan uit de gedachte dat het online winkelend publiek steeds meer moeite heeft om een goed overzicht te krijgen van alle webshops. De zoekmachines hebben inmiddels enorme databases gevuld, waardoor de resultaten van zoekopdrachten vaak niet leiden naar webshops. Toch zijn er al vele duizenden webshops in Nederland actief.

De portal van Martindex geeft een opsomming van de webshops in Nederland die op alfabetische volgorde gerangschikt zijn. Per categorie kan de bezoeker een keuze maken uit de beschikbare webshops. Er vindt geen vergelijk plaats van de geleverde producten of diensten, noch van de webshops zelf. Het uitgangspunt van Martindex is dat de consument op basis van zijn eigen criteria kan beslissen of hij tot aankoop overgaat.

Uit de statistieken van Martindex is een top-3 samengesteld van meest populaire productgroepen waarnaar de online consument op zoek is. In de maand september 2006 waren dat:

1. reis boeken
2. dieet (kopen)
3. mobiele telefoon kopen

Trefwoorden: Martindex, Online Shops, Webshop, Webshops, Webwinkel, Webwinkels,

Contact Red Circle Media

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share