ReleaseTMS verzorgt telecombeheer voor Nederlands grootste zorggroep Icare

ReleaseTMS verzorgt telecombeheer voor Nederlands grootste zorggroep Icare van Releasetms

Door: Releasetms  15-05-2009
Trefwoorden: Telecom, Icare, Telecom Expense Management

De Telecom Management doelstelling van Icare bij aanvang van het traject was duidelijk: de bestaande administratie van mobiele toestellen, gebruikers en abonnementen opschonen om vervolgens de facturatie en complexe kosten doorbelasting te stroomlijnen. Tegelijkertijd moesten de beheerinspanningen worden teruggebracht. Op het eerste gezicht een onmogelijke opdracht: twee keer zoveel mobiele aansluitingen managen met minder mensen.

Door gebruik te maken van de innovatieve online telecom management dienst TelcoView is het voor Icare mogelijk geworden om de telecommunicatie administratie volledig op te schonen, de kosten doorbelasting te automatiseren en de kosten van mobiele telefonie helder in beeld te krijgen.

Erik Jan Keijzer van ReleaseTMS legt uit hoe TelcoView de beheerinspanning voor Icare sterk heeft teruggebracht: “Één van de unieke aspecten van TelcoView is dat de honderden maandelijkse personele wisselingen vanuit het HR-syteem automatisch verwerkt kunnen worden.Verder is de kostendoorbelasting naar de vele kostenplaatsen volledig geautomatiseerd en wordt dankzij de slim opgebouwde dashboards inzicht verschaft in gebruikskosten, abonnementskosten en de hardware-administratie.”

Icare: “Het resultaat is nu al indrukwekkend: een groot deel van het beheer is geautomatiseerd, we hebben overzicht en met minder beheerders dan voor de fusie is de verdubbelde mobiele vloot van ruim 6.000 aansluitingen onder controle.”

Nu het beheer onder controle is en de kosten inzichtelijk zijn kan Icare met behulp van TelcoView de volgende Telecom Management stappen zetten: het reduceren van de verbruikskosten en het optimaliseren van de abonnementenvormen.

Icare heeft veel vertrouwen in ReleaseTMS als partner: “ReleaseTMS heeft ruime ervaring met soortgelijke projecten en TelcoView biedt alle denkbare mogelijkheden.”
Bovendien heeft TelcoView bij tientallen andere klanten al besparingen op de mobiele telefonie gerealiseerd van 20 tot 30%.

ReleaseTMS levert Telecom Management solutions, services en consultancy aan middel- en grote organisaties. ReleaseTMS werkt naast Icare, onder meer voor Endemol, Waalwear, Ricoh, Eigenhaard, afval Energie Amsterdam en Thomas Cook.

Trefwoorden: Icare, Releasetms, Telcoview, Telecom, Telecom Cost Management, Telecom Expense Management,