Rijnja Meijer & Balemans Advocaten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Keizersgracht 66 , 1015 CS Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Rijnja Meijer & Balemans Advocaten

Rijnja Meijer & Balemans Advocaten, opgericht in 1994, is een advocatenkantoor dat is gespecialiseerd in strafrecht en arbeidsrecht.
Het kantoor is gevestigd in het centrum van Amsterdam en verleent juridische bijstand aan met name particulieren en midden- en kleinbedrijf.
Rijnja Meijer & Balemans Advocaten wordt gekenmerkt door hoogwaardige dienstverlening en onderscheidt zich door klantgerichtheid, laagdrempeligheid en grote mate van betrokkenheid bij de juridische problematiek van zijn cliënten, of het nu gaat om juridisch advies ter voorkoming van een conflict of bijstand in een procedure.

Wij verlenen juridische bijstand aan volwassenen, minderjarigen en ondernemingen die worden verdacht van een strafbaar feit, en die zich moeten verantwoorden voor bijvoorbeeld diefstal, fraude, valsheid in geschrifte, drugszaken, deelneming criminele organisatie, geweldpleging, mishandeling, doodslag/moord, ontnemingszaken, witwassen, zedendelicten, mensenhandel.

Ook verlenen wij juridische bijstand in bijzondere (straf)procedures zoals: jeugdstrafrecht, cassatie bij de Hoge Raad, uitleverings- en overleveringszaken, stadionverboden en verkeersstrafrecht.

Daarnaast staan wij minderjarigen bij in het kader van OTS-zaken (ondertoezichtstelling) en uithuisplaatsingen.

Voorts behartigen wij zowel de belangen van werknemers als van werkgevers en adviseren en procederen over bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten, arbeidsvoorwaarden, ontslag, reorganisatie, afvloeiingsregelingen, vaststellingsovereenkomsten, WW-uitkering en relatie- en concurrentiebedingen.

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Rijnja Meijer & Balemans Advocaten in Keizersgracht 66, Amsterdam Noord-Holland 1015 CS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1015 CS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824732]