Rijinstructeursopleiding voor alle categorien

Rijinstructeursopleiding voor alle categorien van Rijschool Royalty Amsterdam

Door: Rijschool Royalty Amsterdam  05-04-2011
Trefwoorden: Auto Rijschool, Motorrijschool, Auto Rijden

 

Je gaat graag met mensen om, je vindt het leuk om een ander wat te leren, dan is een baan als rij-instructeur wat voor jou. Als rij-instructeur heb je een baan met vrijheid, afwisseling en flexibiliteit daarnaast altijd het voordeel dat je in een mooie auto rijdt.

Met het diploma dat je behaalt kun je direct zelfstandig een autorijschool beginnen, of in loondienst gaan bij een andere verkeersschool. Vanaf juni 2011 wilt de minister van Infrastructuur en Milieu het mogelijk maken dat jongeren van 17 jaar hun autorijbewijs (categorie B) kunnen halen. Zo ben je dus eigenlijk altijd verzekerd van een baan!

Bij Rijschool Amsterdam West kun je terecht voor het volgen van de opleiding rij-instructeur auto en / of rij instructeur motor. Wij bieden altijd de beste prijs garantie, dit houdt in dat als je bij een ander opleidings instantie een goedkoper prijs vindt, dan geeft Rijschool Royalty Amsterdam je 10% korting over die prijs.

Trefwoorden: Auto Rijden, Auto Rijschool, bromfietsrijbewijs halen, Cbr Amsterdam, E achter B rijbewijs aanhangwagen, Motorrijschool, Rijinstructeursopleiding, Rijschool Amsterdam, Spoedopleiding Rijbewijs, Theoriecursus,