Rik Verbeek Adem- en Yogaleraar

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Amstelveenseweg 671 , 1081 JD Amsterdam, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Rik Verbeek Adem- en Yogaleraar

Naast de ‘gewone’ yogalessen geef ik aangepaste lessen aan gehandicapten, ouderen en mensen met pijn en andere chronische aandoeningen. Mijn groepen tellen maximaal zeven mensen. Een proefles is gratis; gemiste lessen hoeft u niet te betalen.
Ik geef les sinds 1980 en ben al die jaren lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland. Ik was twaalf jaar gastdocent voor de Engelse Yoga for Health Foundation en drie keer voor de Europese Yoga Unie in Zinal, Zwitserland; ik gaf zeventien jaar les aan reumapatiënten in het Jan van Breemen Instituut en vijf jaar aan blinden en slechtzienden voor de Stichting Blinden-Penning. Ik geef ook bijscholingen voor yogaleraren.
We doen hatha yoga: de yoga van houding, beweging en ademhaling. We doen – met aandacht en precisie – eenvoudige houdings- en ademoefeningen. Elke les is anders dan de vorige, maar bouwt er wel op voort. Belangrijke oefeningen komen steeds terug. Langzaamaan gaat u de oefeningen steeds makkelijker vinden en er tegelijk weer nieuwe aspecten aan ontdekken.
Voor de oefeningen is geen bijzondere lenigheid of kracht vereist. Daar werken we ook niet naar toe. Wel naar geestelijke en lichamelijke rust, helderheid, evenwicht en coördinatie. Het vraagt wel tijd, aandacht en oefening, maar dan gaat u zich fysiek en mentaal fitter voelen, alert en onverstoorbaar, u slaapt beter en kunt zich beter concentreren.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

29-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Yoga

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Rik Verbeek Adem- en Yogaleraar in Amstelveenseweg 671, Amsterdam Noord-Holland 1081 JD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Yoga diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Yoga per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1081 JD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227899]