ROC Op Maat West

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Erik de Roodestraat 18 , 1056 AM Amsterdam, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over ROC Op Maat West

ROC Op Maat staat echt voor maatwerk. In vergelijking met het reguliere onderwijs is er meer aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen en wordt er meer gestuurd op gedrag. De leerlingen krijgen veel persoonlijke aandacht en er is gestructureerde zorg.

ROC Op Maat biedt leerlingen tussen de 16 en 23 jaar de kans om het entree-diploma te halen. Dit is een diploma op mbo-niveau 1. Hiermee kun je naar een vervolgopleiding in het mbo doorstromen of als beginnend werknemer aan de slag in de branche waarvoor je hebt gekozen.

ROC Op Maat leidt op in vier sectoren: Techniek, Economie & Handel, Zorg & Welzijn en Horeca. De opleiding duurt ongeveer 37 weken, vijf dagen per week. Tweeënhalve dag ben je op school om kennis en vaardigheden op te doen die binnen jouw toekomstige beroep van belang zijn. Tevens loop je minimaal dertig weken stage bij een erkend leerbedrijf. Per week twee dagen van acht uur. In totaal dus zestig dagen. We hebben ook nog een locatie in Amsterdam Zuidoost

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/ROCOpMaat

Categorieën: Schools, Specialised schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is ROC Op Maat West in Erik de Roodestraat 18, Amsterdam Noord-Holland 1056 AM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Mbo diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Mbo per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1056 AM, Nederland

 • Katex

  Baarsjesweg 291 - 292 Amsterdam Noord-Holland 1058 AG

 • B.m.o.-advies

  Roerstraat 68 3 etage Amsterdam Noord-Holland 1078 LS

 • Erizo

  Nicolaas Maesstraat 5 hs Amsterdam Noord-Holland 1071 PM

 • J.e.p. Rotscheidt Beheer

  Silodam 398 Amsterdam Noord-Holland 1013 AW

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817243]