Rodeka Installatietechniek BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nieuw-Zeelandweg 8 B , 1045 AL Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Rodeka Installatietechniek BV

De activiteiten waar Rodeka Installatietechniek zich vooral in beweegt is kortweg de aanleg, het onderhoud en advies op gebied van elektrische installaties en systemen. Ons team bestaat uit 6 personen. Onze bussen zijn volledig uitgerust met verschillende installatiematerialen waardoor we breed inzetbaar zijn. We staan bekend om onze snelle service waarmee we adequaat en gericht op werkzaamheden en ook problemen of klachten kunnen anticiperen. Ook op het gebied van offreren, plannen en ook factureren houden we graag de vaart erin. Rodeka Installatietechniek zit niet graag stil.

Ons trouwe cliëntele vinden wij binnen allerlei soorten bedrijven en particulieren, maar ook voor makelaarskantoren en natuurlijk aannemings- en bouwbedrijven verrichten wij tal van installaties.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Electricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Rodeka Installatietechniek BV in Nieuw-Zeelandweg 8 B, Amsterdam Noord-Holland 1045 AL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1045 AL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819860]