SAE Institute presenteert - Warm Up Sessions - Open seminars

SAE Institute presenteert - Warm Up Sessions - Open seminars van Sae Institute

Door: Sae Institute  26-01-2007
Trefwoorden: Training, Cursussen, Creatief

Tijdens deze seminar zullen 3 gast sprekers een presentatie gaan geven over hun visie, persoonlijke benadering van het creatieve proces, de creatieve industrie in Nederland, de uitdagingen en de middelen die zij gebruiken voor het ontwikkelen van projecten op het gebied van Digitale Media. Dit alles in een informele sfeer.

Voor 23 februari staat de volgende line-up op het programma:

16:30: Nancy Mauro-Flude - performing artist
"Ik gebruik technologie (soft- en hardware) om het begrip tijd, plaats en ruimte verder uit te diepen". Een presentatie over de interactie tussen mens en machine. Nancy heeft als kunstenaar mee gewerkt aan DasArts, de Waag society en heeft diverse onderzoeken gedaan op dit gebied.

17:30: Bob Timrof - "Second Life" specialist
Second life, de virtuele wereld die menig marketeer en bedrijf nauwlettend in de gaten houdt. Bob verteld meer over dit bijzondere fenomeen en over Zebra DaSilva, een kunstenaar die in Second Life als fotograaf en filmmaker actief is. Van kunstenaar tot second life ondernemer. Voor meer info over Second Life: www.secondlife.nl. Bob heeft diverse publicaties gehad in o.a. de Volkskrant, Spout magazine en het Parool.

18:30 Bram Alkema & Wesley Ter Haar - Viral gaming
Wat zijn 'viral-games'? Viral Games zijn spelletjes die door een suspect, prospect of klant online worden gespeeld. Het doel hiervan is om e-mailadressen en/of informatie over de doelgroep te verzamelen en om meer mensen met uw merk, product of boodschap in contact te laten komen. Veel bedrijven staan te springen om een viral-game, maar weten vaak niet waar ze moeten beginnen of wat het effect is van zo'n game. Een presentatie over de uitdagingen die men tegenkomt tijdens het ontwikkelen van viral-games voor klanten. (Bram en Wesley werken voor respectievelijk Leylines en Mediamonks.com)

Iedere gastspreker geeft een presentatie van 30-45 minuten waarbij tijdens en na afloop vragen gesteld kunnen worden. Na afloop kan er onder het genot van een drankje en muziek verder gesproken worden.
Het bijwonen van deze seminar is geheel gratis. Vanwege het beperkt aantal plaatsen wordt u vriendelijk verzocht zich in te schrijven via: www.sae.nl/warmup
Hier vindt u tevens het volledige programma van deze middag.

Datum: 23 februari
Aanvang: 16:00 (vanaf 20:00 DJ's & Drinks)
Locatie: SAE Institute Amsterdam, Johan van Hasseltweg 31, 1021 KN Amsterdam-Noord. (Goed bereikbaar van centraal station Amsterdam en de ring Amsterdam. Gratis parkeren)

Trefwoorden: Art, Creatief, Creatieve Industrie, Cursussen, Games, Multimedia, Opleidingen, Sae, Training, Viral Gaming, Warmup Sessions,