Braziliaanse Churrascaria in Amsterdam

Braziliaanse Churrascaria in Amsterdam van Samba Kitchen

Door: Samba Kitchen  16-05-2007

Erg lekker, gezellig, knus en vriendelijke bediening. Wij hadden het onbeperkt vlees-menu. Je kan onbeperkt side-dishes bestellen en een keuze maken uit het 'kleine' maar lekkere saladebuffet. Ze komen iedere keer met een spies met een bepaald stuk vlees aan tafel, en snijden het eraf. Echt een aanrader!

Jordy

***
Inderdaad, een walhalla voor hen die van vlees houden; en dan nog veel ook! En voor wat betreft het "buffetkeuzemenu" kan het werkelijk waar niet op: van sausijsjes t/m staartstuk, je kunt van alles zoveel krijgen als je maar wilt; want zolang jij geen nee zegt, blijft de bijzonder aardige bediening alsmaar langskomen met hun aanbod. Ik had veel trek, dus aan mij was deze eerste kennismaking goed besteed. Daarmee vond ik de kwaliteit goed, de sfeer aangenaam en de bediening attent. De nota was heel netjes (ik hoefde 'm niet betalen, want ik werd getrakteerd). Overigens, of het écht Braziliaans was, weet ik niet. Leuke ervaring. Eén tip: eet niet te snel, want als de bediening door heeft dat het jou smaakt, gaan ze qua snelheid in het telkens aanbieden van nieuw vlees mee in jouw enthousiasme; en dan is de kans groot dat je na twee uur al weer buiten staat! 
    a massing


***

Ik heb net daar gegeten en Ik vind het restaurant super gezellig. Muziek, service...alles is top. Dit is niet een Michelinster restaurant en niemand moet dat verwachten maar het eten is wel erg goed. Je moet wel het brazilliaanse eten kennen. Indien je dit niet weet kies dan voor de BBQ, dit is echt top. Een goede prijs voor de onbeperkte keuze uit salades en vlees.
14-04-2006 Luciana Soares


***
Voor liefhebbers van een lekker stuk gegrild vlees is dit restaurant een absolute must. Mij zien ze hier zeker vaker terug want dit eerste bezoek zal zeker niet het laatste blijven. 
   yara