Opnieuw beste franchise in makelaardij: RE/MAX (7-1-2009)

Door: Simone Pots Re/max Makelaar  04-02-2009
Trefwoorden: Makelaar

Binnen alle franchiseformules staat de RE/MAX organisatie op de 44ste plaats (2008: 10e) en wordt als eerste Real Estate Franchise genoemd. ERA (2008: 43ste) en Coldwell Banker (2008: 48ste) zijn uit de Franchise 500 verdwenen. De top van alle franchiseformules wereldwijd wordt aangevoerd door respectievelijk Subway en McDonalds.

“Elk jaar voelen wij ons vereerd met deze erkenning door het prestigieuze onderzoek van Entrepreneur Magazine,” aldus Margaret Kelly, Chief Executive Officer bij RE/MAX International. “Het geeft een welverdiende bevestiging naar alle RE/MAX makelaars over de hele wereld voor hun inzet gedurende het afgelopen jaar”.

Felix de Wit, Regional Director van RE/MAX Nederland vult aan: “De constante groei van RE/MAX geeft al aan dat RE/MAX een goede keuze is voor de consument, maar ook voor franchisenemers en zelfstandig ondernemende makelaars”. “Dat dit opnieuw bevestigd wordt door een internationaal erkend onderzoek betekent dat RE/MAX het goed doet en dat de consument onze service en diensten waardeert.

De franchise 500 wordt uitgegeven door Entrepreneur Magazine.
Alle bedrijven, ongeacht hun omvang, worden door Entrepreneur Magazine op dezelfde criteria beoordeeld. De belangrijkste factoren zijn onder andere de financiële stabiliteit, groeisnelheid en omvang van de franchise. Operationele jaren, opstartkosten, aantal afgestoten franchises en of de organisatie financiert, worden ook meegewogen. De Franchise 500 heeft niet tot doel om een bepaalde franchiseformule te steunen, te adverteren of op enige andere wijze aan te bevelen. Het is een researchmiddel om verschillende franchiseformules met elkaar te vergelijken.

Simone Pots RE/MAX makelaar
www.makelaarsinformatie.nl
[email protected]
06-28200795

Trefwoorden: Makelaar