Singel Optiek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Singel 280 , 1016 AD Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Singel Optiek

Singel Optiek is gelegen achter het Paleis op de Dam en aan het begin van de welbekende 9 Straatjes! Wanneer u onze winkel binnenkomt, ziet u in één oogopslag de vele mogelijkheden op het gebied van oogmode. U kunt zelf heerlijk rondkijken en monturen of zonnebrillen passen.

Deze knusse winkel heeft een uitgebreide en uiteenlopende collectie van monturen en zonnebrillen waar u altijd eerlijk advies krijgt en uitstekende service. De sfeer in het mooie, oude pandje aan de gracht is 'ongedwongen op z'n Amsterdams', niet te hip maar ook zeker niet oubollig.

Het kiezen van de juiste bril/zonnebril ziet men bij Singel Optiek al 20 jaar als een interactie tussen klant en specialist. Dat wil zeggen: op basis van vakkennis, ervaring en een eerlijk advies is het de klant die uiteindelijk de keuze maakt. Door het brede aanbod vindt iedereen wat hij zoekt, de klantenkring is net zo gevarieerd als het aanbod.

In ons atelier boven de winkel worden alle brillen persoonlijk gemaakt.

Openingstijden

Ma
Gesloten
Di - Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Diners Club, Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/singeloptiek

Categorieën: Eye Care

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Singel Optiek in Singel 280, Amsterdam Noord-Holland 1016 AD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Reparatie diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Reparatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1016 AD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825676]