Slagerij De Leeuw

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Utrechtsestraat 92 , 1017 VS Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Slagerij De Leeuw

Slagerij De Leeuw, inmiddels een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten, is een kwalitatief hoogstaande slagerij, al sinds 1966 gevestigd in de Utrechtsestraat.
Wij werken op een ambachtelijke manier met producten met een authentieke smaak en een traceerbare achtergrond. Jarenlange ervaring en pionieren resulteren in het huidige assortiment. We hangen het vlees af op een traditionele manier, waardoor het verzacht en smaakvoller wordt. In ons aanbod ligt de nadruk op hoogwaardige producten, zoals 100% Japans wagyu- en Rubia Gallega-rund, ternera, Iberisch varken, Spaans zuiglam, wild, Bresse-gevogelte en verse truffels. Waarbij onze filosofie luidt: concessieloos van het goede, het beste, met de nadruk op smaak!
Onze professionele chefs hebben een buitengewone staat van dienst. Ze bereiden op hoog niveau amuses, voor- en hoofdgerechten, groenten en garnituren, voor zowel de carnivoor als de vegetariër. De mediterrane keuken geldt hierbij als rode draad. Rechtstreekse import van delicatessen en verschillende wijnen maken het assortiment compleet. Persoonlijke aandacht en uitgebreid advies aan onze klanten staan centraal.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/slagerijdeleeuw

Categorieën: Butchers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Slagerij De Leeuw in Utrechtsestraat 92, Amsterdam Noord-Holland 1017 VS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1017 VS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5220621]