Acteur Emile Jansen terug in Goede Tijden Slechte Tijden (GTST)

Door: So Pr  22-12-2008

Acteur Emile Jansen is vanaf vanavond, 22 december 2008, weer even terug in Nederlands meest bekende soapserie Goede Tijden Slechte Tijden (GTST). Na in 2005 een rol als Ludo’s handlanger te hebben gespeeld, mag Jansen ditmaal een maand lang gaan schitteren als detective Huibert Rem. Het karakter Huibert Rem gaat het mysterie rond René Meyer oplossen. Een raadsel dat de gemoederen van de soapliefhebbers al langere tijd bezig houdt. Moord, verkrachting? Het is aan Jansen om uit te zoeken hoe de vork precies in de steel zit.

Direct na de GTST-opnames is Jansen gevraagd voor Deadline, een thrillersoap die zich afspeelt op de redactie van het damesblad Libelle. Jansen vertolkt in deze serie een zwaar gefrustreerde, gescheiden man die de gang van zaken op de Libelle redactie hevig komt verstoren. De thrillersoap zal de hele maand februari van 2009 on-line te zien zijn in afleveringen van drie minuten.

Verder  zal Emile vanaf 1 januari 2009 te zien zijn in de nieuwe SBS-serie De Hoofdprijs. Hij speelt daarin Jan, een medewerker van een tuiniersbedrijf. En in februari 2009 gaat Jansen repeteren voor het toneelstuk “U bent Onze Moeder” bij Colline Theaterproducties in Arnhem. Het stuk zal in maart 2009 in de theaters te zien zijn. Op dit moment is Jansen te zien in de bioscoopfilm Oorlogswinter - die onlangs zijn honderdduizendste bezoeker mocht ontvangen - waarin hij de rol van meneer Knopper vertolkt.

Maar de Apeldoornse acteur begint ook in de rest van Europa door te breken. Zo nam Jansen op 1 september 2008 de Britse Entertainment Award in ontvangst, welke hem op het prestigieuze Canary Wharf Filmfestival London werd uitgereikt. Jansen werd met deze award geprezen voor zijn hoofdrol als CEO in de mobile phones serie Shop-Spank. Een maand na de uitreiking vloog Jansen weer terug naar Londen voor opnames van de Britse speelfilm Other Side of the Game. Hierin speelt hij de drugs crimineel Frank Houwer. Other Side of the Game zal in  januari 2009 in Engeland in première gaan.

www.emilejansen.nl

Niet ter publicatie

Voor aanvullende informatie, high-res beeldmateriaal en interviews:

So Full of Flavour
Trees Korstanje
[email protected]
T. +31 (0)20 408 50 22


Contact So Pr

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share