Acteur Emile Jansen wint Britse Entertainment Award

Door: So Pr  09-09-2008

Amsterdam 8 september 2008 – Acteur Emile Jansen, bekend van diverse vertolkingen in succesvolle series als Grijpstra en de Gier, Flikken, GTST, Juliana en ONM, heeft tijdens het wereldberoemde ‘Canary Wharf Film Festival’ in Londen de prestigieuze ‘Entertainment Award’ in de wacht gesleept.

De prijs werd de 49-jarige acteur onder meer toegekend voor zijn overweldigende acteerprestaties in de internationale comedyserie “Shop-Spank”. In deze razend populaire serie vertolkt Jansen de hoofdrol.

En dat de internationale carrière van Emile Jansen een sneltreinvaart neemt, blijkt wel uit het feit dat de acteur inmiddels gecast is door niemand minder dan acteur/producent Don Johnson (Miami Vice) om mee te spelen in zijn nieuwe thriller “Rapture”. In “Rapture” zal Jansen de rol van de duivelse dokter, Dr. David Herschel, op zich nemen.

Maar ook in eigen land gaan wij niet aan deze award-winnede acteur voorbij. Zo werd Jansen gelijk na de prijsuitreiking al weer teruggevlogen om de rol van producer op zich te nemen in de nieuwe musicvideo-clip ‘Way Too Long' van Joyze (platenmaatschappij Erik de Zwart).

Daarnaast zal Emile Jansen binnenkort te zien zijn als Mr. Knopper in de speelfilm “Oorlogswinter”, vertolkt hij de rollen van Koos in de tv-serie “In het Vuur van de Storm” en die van Jan in de nieuwe SBS serie “De Hoofdprijs”  en zien wij hem terug in de crossmediale Teleac-reeks “Wie is de Dader”. Begin volgend jaar zal Emile Jansen tevens te bewonderen zijn in de theatervoorstelling “U bent onze Moeder”.

www.emilejansen.nlNiet ter publicatie

Voor aanvullende informatie, high-res beeldmateriaal en interviews:

So Full of Flavour
Trees Korstanje
trees@sofullofflavour.com
T. 020 408 50 22


Contact So Pr

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share