Entrepreneurs lopen weg met E.Factor

Door: So Pr  22-01-2009
Trefwoorden: Entrepreneurs, E.factor

E.Factor, wat staat voor ‘The Entrepreneur Factor’, is een bruisende online community - en tevens marktplaats - voor entrepreneurs, door entrepreneurs.

Bedoeld om het zakelijk netwerken op mondiaal niveau voor - een inmiddels zeer diverse groep - entrepreneurs en investeerders makkelijker te maken, is E.Factor in 2007 opgericht door de gerenommeerde ondernemers Roeland Reinders, Adrie Reinders en Marion Freijsen.
In navolging van het succesvolle boek The N-Factor, besloten auteurs Adrie en Marion een tweede boek over ‘ondernemerschap’ te schrijven. Roeland Reinders werd ditmaal gevraagd het creatieve schrijfduo te versterken. Om het schrijfproces te vergemakkelijken, werd een online community opgericht waarop de auteurs niet alleen met elkaar, maar ook met andere entrepreneurs, ervaringen konden uitwisselen. Dit bleek een gouden greep. In een mum van tijd sloot über netwerker Rodney Sampson zich aan bij het netwerk: het hek was van de dam.
Met een rijke ervaring in verschillende prestigieuze Fortune 2000 bedrijven weet het trio precies waar de needs en wants van entrepreneurs liggen. E.Factor is derhalve toegespitst op het vergemakkelijken van strategisch netwerken op mondiaal niveau. Naast deze visie, rust E.Factor op vier behoeftes welke iedere entrepreneur tegen komt in zijn carrière:
1.    Toegang tot goede informatie, experts, advies en coaching.
2.    Financieringsmogelijkheden.
3.    Profiteren van de koopkracht van het collectief en zo kosten besparen.
4.    Mogelijkheden tot promoten en uitbreiden van je bedrijf waardoor de omzet wordt verhoogd.
E.Factor organiseert verder op regelmatige basis evenementen in wereldsteden als New York, LA, London, Amsterdam etc. En beschikt tevens over meer dan 100 business lounges, in landen als Amerika, UK, Nederland en Singapore. Het is dan ook niet verwonderlijk dat E.Factor tot een van de meest snelgroeiende community networks - zeker op zakelijk gebied - behoort. Komende weken wordt zelfs verwacht de grens van 1 miljoen leden te gaan passeren! Kortom zowel entrepreneurs als investeerders lopen weg met E.Factor.

Op woensdag 21 januari a.s. organiseert E.Factor een evenement, genaamd ‘Following the Trend’. Verschillende gevierde sprekers, waaronder Rob Wagemans (oprichter Concrete) en Marjan Ippel (journalist Talkin’ Food), zullen hier hun visie over ‘trends’ toelichten.

Following the Trend
Locatie: Spaces, Herengracht 124-128, Amsterdam
Datum: 21 januari 2009, 18:00 – 21:00

www.efactor.comNiet ter publicatie

Voor aanvullende informatie en interviews:

So Full of Flavour
Trees Korstanje
[email protected]
T. +31 (0)20 408 50 22

Trefwoorden: E.factor, Entrepreneurs,

Contact So Pr

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share