HALVE FINALE ELITE MODEL LOOK 2008

Door: So Pr  01-10-2008

Zondag jl. was het eindelijk  zover, achtentwintig beeldschone meisjes werden voorafgaand aan de halve finale van de Elite Model Look (EML) 2008, middels diverse workshops die varieerden van catwalk- tot en met make-uptraining, klaargestoomd voor de uiteindelijke beoordeling van de jury.
Na de uitvoerige work shops,  was het de beurt aan de jury om uit deze aanstormende beloftes diegenen te selecteren die kans maken op een finaleplaats. En terwijl de spanning in de fashionstudio van Witman & Kleipool te Amsterdam duidelijk voelbaar was, maakte de deskundige vakjury zich op voor het eindoordeel.
Een oordeel dat gezien het hoge niveau van deze groep niet eenvoudig was en uiteindelijk resulteerde in een unaniem besluit om in tegenstelling van de gebruikelijke tien finalisten, elf talenten door te laten gaan naar de
grote finale die op 13 oktober a.s. in Jimmy Woo te Amsterdam plaats zal vinden.

Samsung Wildcard

Voor wie er altijd al van droomt om topmodel te worden, is er goed nieuws. Want dankzij een door Samsung aangeboden wildcard,  zal er naast de uiteindelijke winnares, nog een meisje doorgaan naar de internationale finale in Sanya (China). Een meisje, dat tot nu toe nog niet mee heeft gedongen naar een finaleplaats. Kortom: tot 12 oktober kan iedereen die denkt in aanmerking te komen zich alsnog aanmelden via de website van Elite en zo kans maken om mee te schitteren op de grote internationale EML finale. Een unieke kans!

De finalisten: Esra, Anabel, Rosa, Brinsley, Nena, Anouk, Laura, Avna, Annemarie, Nina en Marijn.

Jury Elite Model Look 2008: Jeroen van de Mast (directeur Elite Model Management Amsterdam), Fiona Hering (lifestyle journalist Telegraaf & RTL Boulevard), Femmetje de Wind (hoofdredacteur Jackie Magazine), Monique Provoost (Product Manager John Frieda) en Sofie Oosterwaal (winnares EML 2004) 
Sponsoren Elite Model Look 2008: Samsung, Rowenta, John Frieda, Lancaster, Swarovski en Evian


www.elitemodel.nlNiet ter publicatie

Voor aanvullende informatie, high-res beeldmateriaal en interviews:

So Full of Flavour
Trees Korstanje
[email protected]
T. 020 408 50 22


Contact So Pr

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share