Schoenenwinkel Zarzana gaat uitbreiden

Door: So Pr  22-01-2009
Trefwoorden: Zarzana

Zarzana staat met haar bijzondere combinatie van exclusieve fashion dames- en herenschoenen, prachtig vervaardigde tassen en een variëteit aan unieke accessoires garant voor dé ultieme shop experience. Want bij Zarzana kun je, naast klinkende high-end namen zoals Michael Kors, Roberto Cavalli, Iceberg en Givenchy, ook perfect terecht voor jong aanstormend talent evenals bijzondere klassiekers waaronder Creative Recreation, Francesco Biasia en Ash.

Voortgekomen uit een jarenlange passie voor mode, schoenen, accessoires en ‘la dolce vita’ opende Zarzana begin 2007 haar deuren. Nu, bijna twee jaar na opening, is de collectie van Zarzana nog verder uitgebreid met onder andere een eigen label, waardoor er een volmaakt assortiment voor zowel dames als heren is ontstaan.

Verder staan er dankzij het enorme succes, ook al plannen voor een tweede winkel en een online webshop op de agenda, die het unieke assortiment van Zarzana nog verder zullen vervolmaken.

Kom zelf deze ultieme shop experience van Zarzana ervaren en maak kennis met de veelzijdige collectie, met merken als Allesandro dell’Acqua, D’Acquasparta, Serafini, Frankie Morello en Pantofola d’Oro. Zarzana is te vinden op de Bilderdijkstraat in Amsterdam, midden in de opkomennde stadswijk Oud-West, vlakbij het Centrum.


www.zarzana.nl

ZARZANA
Bilderdijkstraat 177
1053 KR Amsterdam
Tel: +31 (0) 20 - 6164616


Niet ter publicatie

So Full of Flavour - Trees Korstanje - [email protected] - T. +31 (0) 20 408 50 22

Trefwoorden: Zarzana

Contact So Pr

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share