Sorko Advocaten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Koningslaan 35 , 1075 AB Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Sorko Advocaten

Mevrouw mr. A.M. Willenborg is in 1980 als advocaat beëdigd en sinds 1989 gespecialiseerd in letselschadezaken. Zij is als (Keurmerk) specialist letselschade verbonden aan het kantoor van Sorko Advocaten te Amsterdam en heeft ruim 20 jaar ervaring in de Nederlandse letselschadepraktijk. Zij heeft in samenwerking met enkele Amerikaanse advocaten de zaken van onder meer slachtoffers van de SLM vliegramp in Paramaribo (1989) en de Bijlmerramp (1992) succesvol afgewikkeld.
Naast deze grootschalige zaken zijn de afgelopen 25 jaar ook honderden slachtoffers van verkeersongevallen met succes professioneel en persoonlijk ondersteund en begeleid.
De begeleiding van ZZP'ers en van kinderen vraagt daarbij om extra aandacht.

Mr. Willenborg is aangesloten en actief betrokken bij de Vereniging voor Letselschade Advocaten (LSA), de Werkgroep Arts Advocaten (WAA), de Amsterdamse Letselschade Advocaten (AMLA), Pan European Organisation of Personal Injury Lawyers (Peopil) en de Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP) en is tevens oud-voorzitter van de WAA.
Mr. A.M. Willenborg is tevens als docent verbonden aan de VSO Basiscursus Personenschade, OSR Juridische Opleidingen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers & Legal Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Sorko Advocaten in Koningslaan 35, Amsterdam Noord-Holland 1075 AB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1075 AB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824840]