Sos Snelservice

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rhoneweg 28 , 1043 AH Amsterdam, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Sos Snelservice

Toilet verstoppingen worden veelal veroorzaakt door wc blokjes, vochtige doekjes en veroorzaken een groot ongemak voor het huishouden. Wij passen verschillende ontstoppingstechnieken toe waaronder riolering doorspoeling, cameratechnieken en trachten te allen tijde gezamenlijk met de opdrachtgever te streven naar de best mogelijke oplossing.

Onze auto’s zijn optimaal voorbereid op alle soorten problemen met uw toilet. Van het plaatsen van een nieuw toilet en het aanleggen van al de benodigde leidingen, tot het ontstoppen van uw huidige leidingen bij problemen.

Mocht u last hebben van stank waarvan de oorzaak onbekend is? Wij sporen dit voor u op en kunnen dit direct verhelpen met de nieuwste technieken die er op de markt zijn.

Verstopte rioleringen legt een heel huishouden stil waardoor de urgentie tot dienst verlening erg hoog is. Wij begrijpen dit maar al te goed en streven er naar u een dergelijke voorrangspositie, zover onze planning dat toelaat, te verlenen. Door het toepassen van camera technieken en onze hogedrukspuitwagens verhelpen wij deze verstoppingen snel en doeltreffend. In het geval dat er een breuk, scheur of verzakking geconstateerd wordt, volgt er een prijsopgave op maat.

Machinaal ontstoppen is geschikt om afvoerleidingen binnenshuis, bijvoorbeeld uw toilet, wastafel, gootsteen of keukenafvoer te reinigen. De monteurs van SOS Snelservice frezen de afvoersystemen schoon tot de leidingen weer hun oorspronkelijke diameter hebben.

Voor het ontstoppen van grondafvoerleidingen rondom het huis maakt SOS Snelservice gebruik van hogewaterdrukreiniging. De leiding wordt dan schoongespoeld.

Niet duidelijk waar in de leiding een probleem zit. SOS Snelservice kan door middel van een camera inspectie uw leidingen controleren.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/SOSSnelservice

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Sos Snelservice in Rhoneweg 28, Amsterdam Noord-Holland 1043 AH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1043 AH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3784648]