VenzGamez biedt leuke en veilige gameportal voor kinderen

VenzGamez biedt leuke en veilige gameportal voor kinderen van Spindokters | Interactive Mediators

Door: Spindokters | Interactive Mediators  11-05-2007
Trefwoorden: Internet, Kinderen, Jeugd

VenzGamez biedt leuke en veilige gameportal voor kinderen

Venz lanceert in samenwerking met de grootste spelletjessite van Nederland, Spelletjes.nl, een online gameportal speciaal voor kinderen: VENZGAMEZ.NL. De jonge geest van kinderen is van nature ingesteld op ontdekken, leren en proberen. Venz motiveert, enthousiasmeert en inspireert kinderen daarom met allerlei weetjes, grapjes, spel-en-doe-tips op de Venz verpakking, die zes keer per jaar wijzigen onder het thema “Uitblinkerz”. Venz wil kids nu ook online inspireren en plezier brengen. Spelletjes.nl promoot de gameportal actief op het “Kids” gedeelte van de site, kinderen vinden hierdoor gemakkelijk hun weg naar de Venz Gamez. VENZGAMEZ.NL is een interactief gameplatform dat naast een hoop fun ook zorgt dat een kind in een veilige omgeving kan spelen.Venz wil samen met Spelletjes.nl, kids online inspireren en plezier brengen. Op de portal staan geen gewelddadige games en je kan hier ook niet verdwalen naar sites die minder kindvriendelijk vertier brengen. De games zijn stuk voor stuk zonder geweld, sex of discriminatie. Per ongeluk kletsen met ongewenste personen is er niet bij want er is geen chatbox op de site.  Jurriaan van Rijswijk, de eerste game consultant van Nederland zegt hierover: “De site is als een speelplaats ingericht. Voor kinderen is deze site vooral een plek waar leuke games gevonden en gespeeld kunnen worden”. Games en plezier staan centraal, Venz blinkt nu ook uit in leuke én veilige speelruimte voor kinderen.

De 1e interactieve gameportal speciaal voor kids start met tien Venzgamez, zoals “Rimboe” en “Broodman” die samen met interactief reclamebureau Spindokters / Mediarijk zijn ontwikkeld.

Naast de fantastische games zijn er ook diverse geheime buttons en knoppen op de portal te ontdekken. Kids die uitblinken in een game kunnen bovendien met highscores  prijzen winnen. De site wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe games en prijsvragen. Uiteraard is de site vrij toegankelijk en zijn alle spelletjes gratis te spelen. “Innovatief is de koppeling tussen de site en de informatie van de verpakkingen”, aldus Jurriaan van Rijswijk.

Trefwoorden: Brand Engagement, Branded Games, Gameportal, Heelhelder, Interactief, Internet, Jeugd, Kinderen, Media Integratie, Mediarijk, Online Campagne, Spelletjes, Spelletjes.nl, Spelletjesportal, Spindokters, Uitblinkerz, Venz, Venzgamez,

Contact Spindokters | Interactive Mediators

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share