Winnen met LG Shine Challenge: Win de nieuwste LG Shine multimedia telefoon

Door: Spindokters | Interactive Mediators  20-09-2007
Trefwoorden: Telefoon, Camera, Games

Win het nieuwste model van de LG Shine!
Speel de LG Shine Challenge en maak kans op de stijlvolle multimedia telefoon van LG

Jij kan hem winnen! Helemaal gratis en voor niks.
Ga naar http://www.winnenmetlg.nl en speel de LG Shine Challenge. Iedere speler maakt dagelijks kans op een gratis LG Shine in een uitvoering naar keuze. Ook onder de 10 beste spelers van de week wordt een toestel verloot. En behoor je aan het eind van de actieperiode tot de 3 beste spelers, dan krijg je sowieso een LG KE970 Shine! Door je vrienden uit te nodigen voor de LG Shine Challenge kan je je winkansen nog verder vergroten.


Tot 30 november 2007, klokslag 24.00 uur kan je de LG Shine Challenge onbeperkt spelen.

Nieuwe LG Shine Black label kleuren: LG Shine nu ook verkrijgbaar in Shine Pink en Shine Titan Black

De LG Shine, de populaire multimedia telefoon van , is meer dan alleen een felbegeerde gadget. Uiteraard kan je er mee bellen, e-mailen, faxen, een sms of mms versturen. De 2 megapixel camera met flits en Schneider Kreuznach lens, autofocus, nachtmodus, macroshot, continue shot en 4x digitale zoom maakt op ieder gewenst moment perfecte foto’s en de volwaardige MP3 speler zorgt voor muziek op CD kwaliteit. Tot voor kort was de LG Shine alleen te koop in Shining Silver. Nu is de LG Shine ook verkrijgbaar in de stijlvolle kleuren Shine Pink en Shine Titanium Black.

 

 

Maak je unieke LG Shine nog stijlvoller met een persoonlijk inscriptie

Om de nieuwe LG Shine unieker en persoonlijker te maken, biedt LG tijdens de actieperiode jou de mogelijkheid om een persoonlijke inscriptie of illustratie in de cover van het toestel te laten graveren. Via een logincode, verkregen bij de aanschaf van het toestel, kan je inloggen de actiesite http://www.graveerjeshine.nl en je eigen inscriptie opgeven of een van de 100 illustraties kiezen. De nieuwe cover wordt je binnen 2 weken toegezonden.

Aanvullende informatie:

Gerelateerde websites en online bronnen:


Over de Introductiecampagne nieuwe modellen LG Shine

De introductiecampagne van de LG KE970 is ontwikkeld door Spindokters | Interactive Mediators in samenwerking met 4Webdesign. De LG Shine Challenge game wordt ondersteund door banneradvertising op verschillende online advertising netwerken en seeding van de game in social communities. Spindokters | Interactive Mediators was ook verantwoordelijk voor de succesvolle campagne rondom de introductie van de LG Chocolate, de populaire voorganger van de Shine.

Over LG Electronics

LG Electronics is een van ’s werelds grootste producenten van consumentenelektronica en een technologische vernieuwer op het gebied van informatie, communicatie en elektronica. 80 dochterondernemingen bieden werk aan meer dan 82.000 mensen wereldwijd. LG Electronics is ’s werelds grootste producent van plasmaschermen, CDMA-handsets, airconditioners, apparatuur voor optische opslag, dvd-spelers en home cinema-systemen. LG Electronics is onderverdeeld in vier bedrijfsonderdelen: Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display en Digital Media. De wereldwijde omzet over 2006 bedraagt ruim 38,6 miljard dollar

Websites: LG Electronics LG Mobile

Over SPINDOKTERS | interactive mediators

Merken vechten om aandacht van de consument. Een strijd die op verschillende fronten wordt gevoerd. SPINDOKTERS gaat die strijd niet aan, maar creëert een setting waarin merk en merkwaarden worden versterkt. SPINDOKTERS ontwikkelt cross-mediale campagnes waarin games, events, online advertising en zoekmachine optimalisatie, uw bedrijf en merk op een natuurlijke manier in contact brengen met de consument en hem aanzetten tot concrete actie.

Website Spindokters Interactive Mediators
Voor nadere informatie over de introductiecampagne kunt u contact opnemen met:
Mark-Jan Hozee, Managing Partner, SPINDOKTERS | interactive mediators

Trefwoorden: Advergame, Black Label, Camera, Camphone, Game, Gameportal, Games, Gsm, Mp3 Speler, Multimedia Telefoon, Online Markteting, Online Mediabureau, Online Mediaburo, Spel, Spellen, Spindokters, Telefoon, Viral Marketing,

Contact Spindokters | Interactive Mediators

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share