Ducksday

Ducksday van Sprout Kingdom

Door: Sprout Kingdom  06-07-2011
Trefwoorden: Online Bestellen, Online Winkel, Kinderkleding

 Het Belgische outdoor kinder kledingmerk is gespecialiseerd in het maken van regen- en skipakjes die water, sneeuw en wind dicht zijn, afgewerkt met fluorescerende details en stoere waterdichte ritssluitingen. De regen- en skipakjes zijn uitgevoerd in hippe retro prints, waardoor het extra fun is om er in buiten te spelen en te winter sporten. Doordat de mouwtjes bij de polsen van het regenpak aansluitbaar gemaakt kunnen worden en tevens doordat onder aan de pijpjes elastiek is bevestigt, zijn de regenpakjes prima om op de groeit te kopen. De regenpakjes zitten lekker ruim waardoor je er makkelijk een dik vest of zelfs een winterjas onder aan kan doen. De skipakjes zijn voorzien van een warme padding van thinsulate waardoor het skipakje lekker licht in gewicht is en soepel van stof is.

Trefwoorden: Baby, Baby Collectie, Baby Merk, Babykleertjes, Kinderkleding, Kinderkleding Online, Online Bestellen, Online Winkel, Online Winkelen, Regenkleding, Skikleding, Sprout,

Andere producten en diensten van Sprout Kingdom

Plastisock van Sprout Kingdom thumbnail
02-05-2012

Plastisock

biologische katoen snelle levering niet goed geld terug


Yporqué van Sprout Kingdom thumbnail
07-03-2012

Yporqué

 Het kan natuurlijk gebeuren dat een aankoop niet uitvalt zoals u dacht. Daarom is ruilen bij ons geen probleem. Verder zorgen wij voor een snelle levering.


4FunkyFlavours van Sprout Kingdom thumbnail
01-02-2012

4FunkyFlavours

Ruilen bij ons is geen probleem. Het kan natuurlijk gebeuren dat een geleverd produkt u niet bevalt. Daarom is ruilen bij ons geen probleem.  Snelle levering.


Ietje Company van Sprout Kingdom thumbnail
05-10-2011

Ietje Company

 Voor ieder wat wils en klant vriendelijke service.


Sawadi Holland van Sprout Kingdom thumbnail
06-07-2011

Sawadi Holland

Unieke ontwerpen voor stoere meiden.


AlbaBaby van Sprout Kingdom thumbnail
02-06-2011

AlbaBaby

hip & retro, goede stevige kwaliteit, comfortabele pasvorm, unisex, groot pas bereik, snelle levering